Torsdag 3/9 - GRATTIS HASSE! <3

2009-09-03 09:25:08 Dagboken
» Kommentarer(1) «


GRATTIS Världens bästa bror på 30-årsdagen!! :)
Ja idag fyller min lilla storebror 30 år, tiden går fort! Jag och William ringde och grattade han imorse innan vi skulle gå till dagis. William berättade så snällt att han skulle ge sin morbror ett paket mjölk generöst va? Hahaha.. Sen satt han och ropade grattis i telefonen, mitt lilla hjärta! Sen blev det mars till dagis och slänga på han regnkläderna så han kunde vara ute och leka med sina kompisar, Hihi =)

Här sitter jag och njuter av lugnet en stund innan det är dags för dagens lektion i Webdesign. Får nog äta nån lunch innan eftersom lektionen är så himla lång. 4,5 timma ska vi sitta och koda o grejjsa. Låter kanske inte så jätte roligt, Haha. Tur man får rast emellan. Annars hade jag dött :P Hahah.

Annars är det bara vanlig torsdag.. Blir bara hem efter skolan och umgås med min underbara familj, finns inget bättre än dom! Egentligen skulle jag gått hem till Emma på lördag för dom ska ha fest, men jörgen fick jobb så det blev inte så :/ Jätte tråkigt! Men men, så kan det vara ibland!

Nu kurrar det i min mage, så jag får nog ta nåt att äta..
Ha det bra!

Världens bästa bror!


Kommentarer
Postat av: Jessica

nej nej, absolut inte. Man ska ju alltid fråga om de är något man undrar över :)

2009-09-04 @ 05:55:49
URL: http://minfamiljojag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback