Det finns verkligen ingen tid .. =/

2010-04-24 21:00:27 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Förlåt, förlåt, förlåt..
Men jag har så mycket att göra hela tiden, så jag hinner verkligen inte. William är dessutom så trotsig nu så datorn är inte min första prioritet + att jag är så trött på kvällarna, så efter jag sett på TV en stund är det sängen som gäller. Men det blir nog bättre snart ska ni se :) Igår var jag en sväng på Överby med Sara & Emilia, men blev inget inhandlat för min del. Försöker spara lite pengar nu, vi ska ju faktiskt köpa 2 nya madrasser till sängen.. Och det är ju inte gratis direkt, men väldigt välbehövligt. För att jag ska slippa vakna med ryggont varje morgon.

Sen var jag och William och handlade med Sara & Nicolina, det gör jag helst inte om igen, William var riktigt hemsk i affären, inte vart med om nåt i den stilen innan. Så det var väldigt skönt när han somnade för kvällen. Idag har William varit på Bike-dagarna med Carina, och jag åkte med Sara en sväng till Sjuntorp. Och sen fick jag inte hem min gosunge, för han ville sova hos Carina för att gå och se på Motorcyklarna igen. Sötnos! Men imorn kommer han hem!

Nu är Emma här och hälsar på , va nog typ 2 år sen vi träffades sist, så det är roligt :) Men blir nog en tidig kväll för mig idag med, tröttheten smyger sig på redan nu. Jaja, men det va lite uppdatering från min sida!

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback