Jag får skäll..

2010-04-20 22:23:43 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. av min man för han tycker jag bloggar för dåligt, och då är det illa ;P
Idag har vi inte gjort så himla mycket, William har vart på dagis en sväng, och jag har vart på ett besök hos tandläkaren. Jag lagade ett hål, som dom missat. Ska tillbaka om ca 2 månader på en undersökning. Det är dyrt att gå dit ska gudarna veta, spec nu när jag fått börja betala =/ men men.. Det kostar att ligga på topp!

Annars har vi bara vart hemma och myst, busat så det stått härliga till :) Så det va inga problem att lägga han =) Värre lär det bli imorn =/ Usch.. Jörgen börjar jobba imorn igen, och jag kan inte påstå att jag tycker att det ska bli roligt att bli lämnad ensam en vecka framöver.. Nej det är ganska så deprimerande ju mer jag tänker på det :/ Men man får tänka på pengarna, det är det enda positiva, men ja ensamheten är jobbig :/ Tur att jag har William som sysselsätter mig om dagarna.

Annars så händer det inte så mycket här uppe på Höjden. Denna vecka ska jag plugga, helst så de blöder ur ögon och öron på mig. Det är väl ungefär det veckan kommer bestå utav. Nej jag lovar att jag ska uppdatera mera, och med mera bilder.. Det har vart riktigt dåligt med bilder.

Kommentarer
Postat av: Liza, Love och Moas mamma

Ja! Fler bilder! :)

2010-04-20 @ 22:46:55
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback