Kikat på soffa

2010-04-07 22:42:47 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag efter vi lämnat William på dagis åkte vi ut till Överby för att först kika på en cykel till William, hittade en fin 12" cykel inne på Coop för 699,- Lutar väl åt att det blir den. Tänk att min lilla kille ska cykla helt själv, jag har nog inte riktigt fattat hur stor han har blivit. Stannade även till på EM möbler för att titta på en soffa. Vi har väl bestämt oss för att köpa en ny soffa. Denna gång en divan, jag har äntligen lyckats övertala Jörgen att släppa taget om skinnsoffan ;) Yaaay! Hittade jätte många fina som föll oss i smaken, men vi får se när vi ska slå till =) Men nu vet vi iaf på ett ungefär vilken form av soffa vi vill ha.

Annars har vi inte gjort så mycket, försökt plugga men tröttheten tog över och jag stenslocknade på soffan och sen va det dags att ta bussen till dagis. Ska plugga gärnet imorn är tanken. Så imorn ska William till dagis och busa med sina kompisar. =) När vi kom hem satte jag igång med lite middag till oss, fick bli spagetti & köttfärsås, och de satt fint =)

Läggningen idag ska vi inte prata om, den har varit minst sagt kaosartad =/ Alltid samma visa den dagen Jörgen börjar jobba igen, efter sin frivecka =( William har varit hysterisk och otröstlig och bara skriker efter pappa. Och det gör ont i mig att se honom så himla ledsen, när tårarna bara sprutar :( Det är jobbigt för han att inte ha pappa hemma som han hade velat. Min lilla kille, men efter lite gos och mys i soffan somnade han tillslut, men blir han ledsen inatt får han sova hos mig.

Nej dags att avrunda kanske?

 

*Ett speciellt band mellan far & son*


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vill också ha ny soffa.. Att ha små barn sätter sina spår :-)...



Ååå lillen... saknar pappa så!!!!

2010-04-08 @ 09:02:24
URL: http://beeinglinda.blogg.se/
Postat av: Sarah

Joakims skinnsoffa gjorde vi oss av med så fort vi flyttade ihop, han hade inget val jag HATAR skinnsoffor. Vi har också endivan soffa, jätte mysigt är det.

2010-04-08 @ 11:39:17
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Freddie

det lät tufft... barn som gråter skär i hjärtat

2010-04-08 @ 13:41:59
URL: http://freddiehigh.blogg.se/
Postat av: Freddie



ta med dem på opera och hota med att om ni fortsätter skrika kommer ni låta sådär :)

2010-04-08 @ 14:35:38
URL: http://freddiehigh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback