Tusen Tack

2010-04-18 20:56:34 Dagboken
» Kommentarer(2) «


.. för alla gratulationer =)
Dagen har varit bra, började den med en liten promenad i skogen, och sen hem för att grejja lite, satte upp 2 hyllor, bakade tårta, strykte gardiner och donade. Vid 14 kom Björn, och sen Sara & Toni för lite fika. Även Jörgens föräldrar + hans syster Jessica med barn kom förbi. Sen hade vi våran första rymning. William och Liam hade smitit iväg ut på gården.. Gud va rädd jag va när jag insåg att dom va ute, vad som helst hade kunnat hänt. Och det värsta var ju att ingen hade sett dom =/ Men som tur var gick det bra och dom var på dagisgården och lekte. Men just den sekunden slog mitt hjärta så hårt att det kändes som att det skulle hoppa ur bröstkorgen =/ Nej, det vill jag aldrig vara med om igen!

Vi avslutade kvällen med grillning hemma hos Sara & Toni :) Jätte gott och mysigt var det! När vi kom hem hade vi en vääääääldigt trött liten kille som stupade i säng efter allt kalasande. Nu är Jörgen iväg och hämtar bilen, och sen ska vi nog titta på film. Imorn är det tillbaka till vardagen, och för min del, är det plugg. Ska kolla på 2 filmer i skolan.. Även ringa HP, för min mellanslagstangent har fuckat totalt.. En aning jobbigt att skriva för man får trycka så jävla hårt! Bläää..

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Liza, Love och Moas mamma

Kul att du fick en så bra dag! Skönt att det gick bra med barnen oxå! Dom är snabba dom små live! ;)

2010-04-18 @ 21:26:28
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Therese, Hampus & Pontus mamma

Ursh. Fruktansvärt när de bara knallar iväg. Tur att de stannade på gården i alla fall och inte fick andra ideér för sig...

2010-04-18 @ 22:33:46
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback