Uppdatering, vore kanske på sin plats.

2010-04-02 22:08:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Flytten har gått bra! Stressigt men bra, dock vill jag inte göra om detta på vääääldigt länge, nästa gång jag flyttar då ska de bli till hus. Vi flyttade grejjer hela onsdagen, ända mitt i natten. Torsdagen var det flyttstäd hela förmiddagen och lämning av nycklar. Skönt att ha de gjort, men fyfan va det va och städa. Tur jag hade min snälla mami till hjälp. Jag hade aldrig orkat annars =/ Phu!

Sen har vi bara grejjat här hemma, packat upp låda efter låda.. Sorterat ut vad som ska slängas och vad som ska upp på vinden, så Jörgen har kånkat som en liten blå. Min duktiga älskling! Så nu sakta men säkert börjar det se ut som ett hem, vi har dock sjukt mycket skräp som ska slängas, och just nu har vi ingen bil, men vi får väl ta det i veckan =) Ska bli skönt att bli av med det, nån dag måste vi även göra iordning på vinden så allt står lite bättre.

Både William och Jörgen sover nu, Jörgen ska iväg inatt och köra Date, så han kommer inte hem förän på måndagmorgon. Men vi ska nog allt klara oss själva, får vi hoppas på :P Haha. Har lite att röjja imorn, hela köksbordet är fullt med saker, men men.. Nu ska jag bara ta det lugnt, och vila min kropp.. =)

Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas magen mår bra :)

2010-04-02 @ 22:52:17
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: marianne

Hoppas du kommer trivas

2010-04-03 @ 16:46:02
Postat av: Sanna

gud så söt!

2010-04-11 @ 15:32:08
URL: http://lillruffs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback