Fredag =)

2010-08-27 20:35:27 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Idag har vi inte gjort mycket vettigt här hemma..
William har varit på dagis ett par timmar och busat av sig, kunde behövas. Dock klev han upp tidigare är normalt imorse, vid 05.15 kom han in till mig, fy då va jag inte människa kan jag lova ;P Inte ens barnprogrammen på TV har ju börjat då , haha! :)

Lämnade han på dagis vid 9 och sen pluggade jag lite, men fastnade såklart! När Jörgen vaknat åkte vi till Maxi och handlade lite granna, inför kalaset imorn, och sen så tänkte jag att vi skulle äta tacos när våra gäster åkt hem. Imorn ska vi nämligen ha lite barnkalas för Williams kompisar, de kommer han nog tycka om tror jag =)

Har kikat färdigt på "Remember Me" , började titta på den igår kväll men blev så jäkla trött, så nu fortsatte jag ikväll, var ju o såg den på bio, och ja man grinar lika mkt andra gången man ser den, hemska film! Jag är nog väldigt blödig jag.. Skyller på graviditeten ;P Haha!! =)

William somnade tidigt idag, inte så konstigt kanske. Han gick in o hämtade sin gosehund och somnade i soffan på 2 röda. Då va klockan bara halv 7! men men.. Hoppas inte han kliver upp lika tidigt imorn då kommer jag vara ett vrak ! :) Nej nu ska jag fixa med lite annat ! =)

 

Gammal bild på mig och busen


Kommentarer
Postat av: Malin-mamma till Sam och bebis i magen

Vilken söt blogg! Vilken v är du i`?

2010-08-27 @ 21:27:52
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Malin-mamma till Sam och bebis i magen

V 41, går på åttonde dagen över

2010-08-27 @ 21:41:33
URL: http://malinsmix.blogg.se/
Postat av: Jeanette - Tävling pågår

håber han sovar litt längera i morgon... 5.15 är jätte tidligt, men man kan bli vant (tyvärr)

2010-08-27 @ 22:13:17
URL: http://babydjungeln.se
Postat av: Amelie

Jo men det är ju så. Och oftast så är det ju själva grejjen att få ett paket som är det roliga, inte vad som ligger i. ;) Men det blir säkert bra. Jag vet inte om jag kommer exakt kl 3 i morgon. Jag hoppas inte att det gör någonting om jag och Hugo kommer lite senare om det skulle bli så. Min farmor har tydligen bestämt sig för att komma klockan två och hälsa på och gratta mig. Så jag får försöka få iväg henne igen så snart som möjligt bara XD Pyss

2010-08-27 @ 22:15:06
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Amelie

Kommer gör vi i alla fall. Men ni behöver inte vänta på oss om vi kommer senare eller så... Men jag ska försöka komma så nära tre som möjligt. ;) Ses sen vännen!

2010-08-28 @ 09:44:58
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback