Annandagen

2010-12-26 10:30:37 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag är det Annandag jul :) Jörgen övergav oss igår för att åka och jobba.. Vi gjorde inte alls mycket, var hemma hela dagen och tog det lugnt :) Jag råkade somna med båda barnen i soffan en timma, vi brukar ju inte låta William sova på dagen för hans kvällsrutin blir så rubbad, men igår gick det som det gick ^^ Knasigt! Iaf, så kom Sara upp på kvällen och drack kaffe med mig, busade med William och gosade lite med Linus :-)

Vi kollade på Sweeney Todd som gick på Kanal 5! Jag är ju en sucker för Johnny Depp, och speciellt om det är Tim Burton som regisserat ! Ska bli kul när Pirates Of The Caribbean filmerna kommer i veckan! :) Jörgen kom hem imorse vid 8-tiden, så han ligger och sover nu, och lär sova hela förmiddagen. Tycker det är så tråkigt för mig och barnen att han ska jobba varje helg, är det inte på Posten (sitt vanliga jobb) han jobbar på, så är det som ordningsvakt =/ Tråkigt att alltid vara ensam =/ .. men men..

Idag är planerna sådana, att vi ska hem till barnens farmor & farfar på middag. Lutfisk! Yummi!! =) Så jäkla gott! Annars blir det rätt lugnt =)

 


Kommentarer
Postat av: emelie

men om han har heltidsjobb? varför jobbar han då Xtra varje helg? Om ni har dåligt med pengar är det väl bättre att dra in på utgifter?

2010-12-27 @ 00:55:59
Postat av: Anna

Jörgen kanske tycker om att jobba?

2010-12-28 @ 11:57:55
URL: http://alinds.blogg.se/
Postat av: Anna

jupp, kan förstå att det blir tråkigt!

dU får säga till han att vara hemma mera..

2010-12-28 @ 15:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback