Första December

2010-12-01 09:49:27 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Så var vi inne på årets sista månad :) Årets mysigaste månad ^^
Igår var vi iväg och fixade dom sista julklapparna till Jörgens syskonbarn och syskonbarnbarn (heter det ens så?) Så nu kan vi fokusera på att hitta julklappar till våra barn, är väl först och främst till William då. Linus uppskattar ju inte det så värst mycket, men jag har beställt en sak till honom, så det borde komma på posten snart :) Hihi!!

Sen var jag och Linus hos Elina & David igår, medans William var på dagis. Fikade och drack kaffe. Sen kom Jörgen och hämtade oss, och väl hemma satte jag igång med middagen och tvätten. Var ju förfan ett berg med tvätt, och då hann jag inte med Linus kläder eftersom det parfymfria tvättmedlet var slut, så jag får köpa mer idag.

Nu är William på dagis och vi ska snart åka och handla, väntar bara på att Linus ska vakna. Och idag börjar Jörgen jobba igen =/ .. Så nu gäller det att försöka komma in i rutiner för oss andra i familjen. Jag får försöka sysselsätta William så gott det går. Får väl se hur det ska gå ;P Jag är liiiiite nervös faktiskt, nu har ju ändå Jörgen varit hemma med oss i ca 7 veckor. Så ja, man blir bortskämd =/ men men..


Kommentarer
Postat av: Sofia

vilken fin bild på er:)

2010-12-01 @ 14:58:00
URL: http://sofialkarlsson.blogg.se/
Postat av: Marina

Så fina ni är,mor och son!

2010-12-01 @ 15:46:32
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Jag var skit nervös när Jonas skulle till jobbet igen. Han gick ju hem nov-09, P kom 5 feb och Jonas började jobba 1:e mars...



Men du skall se att allt kommer att gå bra : D

Ibaknd målar man upp det värre än de blir ; )

2010-12-01 @ 17:01:36
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback