Jenny

2010-12-09 15:04:45 Marie babblar
» Kommentarer(2) «


Hej. Vill först tacka för din blogg:) Tycker den är jätte härlig att följa, speciellt följa med pojkarnas uppväxt. Själv så fick jag en liten pojke för 3v sen.Mitt första barn. Och eftersom Linus inte är så mycket äldre så tänkte jag fråga dig om du har haft problem med att pojkarna inte har velat ligga själva? Jag får inte min pojke till att sova eller ligga själv utan att han blir jätte ledsen. O det är så hjärtskärande när han börjar gråta, så man springer ju ditt och tar upp han. O på natten så vill han absolut inte sova själv utan han vill sova mellan mig och min sambo. Haha så åter igen till frågan, har du haft samma problem med dina pojkar och vad har du gjort för att få dem till att vilja sova/ligga själv?

Tack för din fina kommentar :)
William och Linus är helt olika när de kommer till det att ligga själv. William älskade att ligga i sin babysitter och kunde ligga där i timmar, han älskade att ligga på golvet på ett täcke och titta runt, eller i babygymmet. Så han var en jätte lätt bebis, man märkte knappt av honom. Annat är det med Linus. Han vill bara ligga i famnen. Nu är han 7 veckor, och då kan det gå bra att ligga i den elektriska babygungan en liten stund. Ibland somnar han däri. Är din pojke liten, så som Linus var? Ett tips är att köpa ett babynest, det är ett av det bästa köp jag gjort. Linus brukar sova den första delen av natten däri, sen när han vaknar för mat, så vill han somna på mig, eller i min famn där jag håller han tätt intill mig, ibland lyckas jag lägga ner han, men ibland inte.

Jag tror det beror på den starten vi fick, att han var såpass liten och då behöver dom den närheten.
Har du fler fråfor, får du gärna maila mig på [email protected], eller lämna en till kommentar! Kram på dig!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara undrar varför det är ett "problem" att barnen vill samsova? Det är väl inte så konstigt. Att ligga alldeles ensam i den stora spjälsängen måste ju vara ganska läskigt för ett litet barn, och dom behöver ju faktiskt närheten. Annars skulle dom ju ligga "snällt & tyst". Dom gråter ju liksom av en anledning..?

Säkert bra lösning med babynest, eller med liknande lösningar.. OM de fungerar.



Detta var bara en tanke som dök upp när jag läste inlägget..

2010-12-09 @ 22:34:57
Postat av: Anonym

Tack Marie för ditt svar=) Va skönt och höra att min prins(som också har det fina namnet William=) inte är ensam om att inte vilja ligga själv. William var 2v tidig men eftersom jag hade graviditets diabetes så var han "normal stor" och vägde 3675. Men närhet är absolut något han med vill ha hela tiden;) Vilket är mysigt, men mindre effektivt när man ska göra hus sysslor;) Och tack igen för din blogg och hoppas att Linus blir bättre snart.



Till den andra kommentaren: Nä jag har inget problem över att min prins vill sova hos mig o min sambo, men i början var de lite narvöst då man va rädd att rulla över honom. Men han vill inte ligga själv på dagarna heller utan vill bara ligga i min famn, vilket är mysigt, men hussysslorna blir inte gjorda. Där av att jag undra om det bara är min pojke som blir helt förstörd över att ligga själv, eller att det är vanligt så det inte är jag som har "skämt bort han". Och jag vet att närhet är något han vill ha och det är absolut något jag vill ge han=)

2010-12-12 @ 20:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback