Lördag 101204

2010-12-04 11:21:41 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Igår var vi på BVC för 6 veckors kontroll :)
Linus väger 3060 gram (+290 g) och var 50 cm (+ 2 cm) Hattmåttet låg på 36 cm. Våran stora kille! Gud va han växer o frodas. Berättade även för henne att han hade vänt sig om två gånger från rygg till mage, och det var väääldigt tidigt att göra det. Sen tyckte hon att han var väldigt stark i nacken och höll sitt huvud jätte bra själv. Även att han fäste blicken och följde jätte bra, bara en massa beröm :) Nu ska vi dit om 2 veckor, och då är det läkarundersökning! :)

Nu idag har vi varit iväg och bytt en julklapp som vi köpt, den var trasig. Vill ju inte gärna ge bort trasiga julklappar, sen var vi på Lekia och kollade efter en Buzz figur, men dom hade inga, och skulle inte få in innan jul heller =/ Så typiskt! Sen åkte vi och skulle handla lite, tror nog fan hela Trollhättan & Vänersborg var och handlade idag, för det var sjukt mycket folk.

Nu har vi precis ätit middag, och William ska åka till Carina om en stund och busa :-) Kan nog han tycka är kul, jag ska väl försöka städa här hemma, skulle behöva tvätta, Jörgen ska jobba inatt. Just nu ligger Linus och sover i babynestet som kommit på posten! :) Tror han kommer sova gott däri :)




Kommentarer
Postat av: Angelica

Du får ju lägga ut bilder på babynestet.. =)

2010-12-04 @ 19:04:22
Postat av: Malin

hittade några ställen på nätet vet ej om dom finns inne men sickar med länken..

http://www.shopping4net.se/Leksaker/Baby-

Barn/Presentartiklar/Buzz-Lightyear-Figur.htm



http://www.e-leksaker.se/se/varumarken/toy-story/ts-buzz-l-fig-sv.html



http://www.kelkoo.se/ssc-168001-buzz-lightyear.html

2010-12-04 @ 21:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback