Svar !

2010-12-09 10:10:23 Marie babblar
» Kommentarer(0) «


Helen - Vilken graviditet var enklast, den första eller den andra? :)
Svar: Om man säger så här, när det kommer till graviditetskrämpor så var Linus graviditet lättast, men rent känslomässigt så var Williams graviditet lättare. När jag var gravid med William fanns det inga orosmoment, medans med Linus var det konstant oro, om han växte, hur han mådde, hade han det bra i magen, var det nåt fel på han? Så som sagt konstant oro.

Elin - vad har du jobbat med innan du fick barn??
ska ni ha fler barn sen??
Svar: Jag har inte jobbat så mycket, men innan vi fick William plockade jag disk på en krog (lite extra), Mellan graviditeterna har jag pluggat, pluggade först upp mina betyg, sen började jag läsa till undersköterska.
Ja, ett barn till vill jag ha, ska bara övertala Jörgen ^^ , men det är inget som är aktuellt förrän om ca 2-3 år.

Sarah - Om du får välja att jobba med vad som helst vilket skulle vara ditt absoluta drömjobb?
Svar: Jag skulle vilja jobba som barnmorska, eller på en Neonatalavdelning. Jag vill jobba med bebisar!

Anonym - vad jobbar din man med? Har han fast anställning? Har ni någon budget för ekonomin? hur mycket handlar ni mat för varje månad?
Svar: Min man jobbar som lastbilschaufför, där han är fastanställd. Då jobbar han natt just nu. En vecka i sträck, och sen har han en frivecka. Nån speciellt budget vill jag inte säga att vi har, vi betalar alla våra räkningar, och lever för det som blir kvar. Och vi klarar oss bra på våra pengar. :)
Vi handlar väl mat för ca 4.000 i månaden, men då är min mans ciggaretter inräknade, samt blöjor till barnen och det kostar ju en del.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback