Torsdag 101202

2010-12-02 08:11:30 Dagboken
» Kommentarer(4) «


God Morgon :)
Ja igår började som sagt Jörgen och jobba igen efter sin pappaledighet. Så jag blev ensam med barnen, men de gick jätte bra. William gick och la sig vid 20-tiden. Och Linus vaknade bara för mat för att sen somna om igen. Så jag hade en riktig myskväll igår, en sovande bebis på mitt bröst. Hur mysigt är inte det?

Natten har vart jätte bra, Linus har vart lätt omsövd, och det tackar vi för. För det innebär att jag har kunnat somna om fort igen, så jag känner mig hyfsat utvilad. Nu sitter jag och dricker en kopp med te (koffeinfritt) Jag tror nämligen att Linus reagerar på koffeinet. Testade igår att inte dricka varken kaffe eller te, och jag tycker han är en mycket mer harmoniskare bebis. Men får se hur det utvecklas ;P hehe!

Idag har jag en tid hos tandläkaren för en rotfyllning =/ .. Så jag ska åka och lämna William hos hans farmor, och så tar jag med mig Linus. Inte så kul för William att sitta där i typ en timme. Linus är jag inte redo att lämna bort än, nej inte ens för 2 timmar. Alldeles för tidigt. Så han får så snällt följa med . Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, Linus sover, och William ser på TV. Och Jörgen kom precis hem från jobbet.


Kommentarer
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och Gravid med nr2!



Jobbar din sambo natt?



Uscha för rotfyllning :(

2010-12-02 @ 09:20:52
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Pyttianna

Visst är det mysigt.. jag har hittills fått uppleva det en enda gång men oj vad mysigt det var. Felix kan inte riktigt koppla av på mitt bröst annars utan letar tuttar så det skriker om det! ;)



Hoppas det går bra hos tandläkaren och att det inte gör allt för ont i mun och plånbok!



Kram

2010-12-02 @ 16:26:59
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: sara - mamma till wilda

Nä men åh, vilken lite sötnos!

2010-12-02 @ 22:29:37
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Elin

Linus börjar bli en liten tjockis nu ju :)

kram

2010-12-03 @ 11:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback