Barnvakt

2010-02-13 23:05:22 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll =)
Dagen har flytit på rätt bra, jag har städat och donat, tvättat =) Strax efter 17 kom Kristina och Alice. Blev lite ändrade planer. Kristina skulle gå ut en sväng så jag har passat Alice. Vi har busat och lekt och vid 19 tiden ville William gå o lägga sig . Detta är ju inget jag är van vid att ta hand om 2 barn, så samtidigt som jag skulle lägga William skulle jag roa Alice. Men de gick allt bra.. William la sig så snällt efter lite välling och somnade med en gång =)

Sen va det då Alice .. En övertrött liten tjeja. Det va inte mycket som dög just då. Jag testade det mesta.. Men hon blev bara ledsen =/ Men vi gick, vyssjade, sjöng, gungade .. Och tillslut somnade hon i min famn. Mysigt får ja lov o säga, det är en sån mäktig känsla att ha ett sovandes barn i sin famn. Helt underbart! När jag fått båda barnen att sova så kikades de på Melodifestivalen , inte för att det var så mycket att ha men .. Nåt får man väl kika på.

Så nu sitter jag och gör nada, Kristina kommer hit och sover inatt.. =) Och Jörgen börjar jobba 01.15 . =/ Tråkigt. Han kommer väl vara rätt död när han ska åka till jobbet, han hade ganska svårt att sova när Alice var ledsen, men de kan ju vara så ibland. Barn är inte alltid nöjda..

 


Kommentarer
Postat av: ♫

Glad alla hjärtans dag!

2010-02-14 @ 18:23:33
URL: http://kidnappad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback