Blogg Krångel !!

2010-02-16 09:27:40 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ganska så gles uppdatering som ni kanske märkt. Men, Blogg.se har ju krånglat som bara den, igår skulle Michis gå in och lägga in den nya designen, för den är i stort sett klar, men tror ni att det går o logga in då? Nej verkligen inte! Vi försökte i bra många timmar, men sen gav vi upp. Och hoppas att det ska funka ikväll istället.

 

I lördags var jag ju som sagt barnvakt åt Alice . Det gick allt bra, hon sov igenom hela natten utan större bekymmer. William kom in till mig vid 4, för han ville sova med Mamma. Självklart får han det, jag tycker bara det är mysigt, så länge det inte blir en vana, men nån gång ibland går det bra.  På söndagen kom Alice mamma och pappa och hämtade henne, det va kul att ha två att roa, men det va skönt när man bara hade ett barn att se efter. Haha =) Det är nu man inser hur slappt man har det, ja menar att William lägger jag bara i sin säng o han somnar själv, visserligen har han gjort det sen han var 5-6 månader. Medans Alice ville bli vyssjad till sömns. Något jag inte är direkt van vid. Så jag får nog säga att det är skönt att ha passerat ”bebistiden”


Igår var det återigen måndag.. Rocky har åkt på noskvalster, så jag ringde till våran veterinär och fick medicin utskrivet till han. Tycker det gjort en liten värkan hittils, men det tar nog ett par dagar innan man når full effekt. Huvudsaken är ju att han börjar må bättre snart. Efter lunch kom Amelie hit och hjälpte mig lite på traven med Etik uppgiften som jag kört fast i. Men sen lossnade allt, och jag fick lämnat in den =) Tusen tack!!

 

Idag kommer Amelie & Emilia hit, vi ska plugga Medicinsk Grundkurs. Men uppgiften var inte så svår så det går nog rätt lätt, sen borde jag nog börja plugga på Psykologin, för vi har prov på torsdag morgon, sen har jag HLR kurs på eftermiddagen. Men det ska nog gå bra det med .

 

Nej kanske ska dricka upp mitt te, innan dom droppar in!

Puss & Kram


Kommentarer
Postat av: Angelica

hej hej.. tänkte höra vem som hjälper dej med bloggdesignen, skulle behöva lite hjälp, fattar noll =)

2010-02-16 @ 19:43:07
URL: http://muchlov.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej!

Supersnygg design du har på din blogg! :)

Läser den lite då och då.

Jag tänkte bara agera stavningspolis.... ser att "together" är felstavat i headern plus att din bloggadress saknar en bokstav också. ;)

Ha det gott!

2010-02-16 @ 20:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback