Det går magsjuka ..

2010-02-17 22:03:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


.. på Williams dagis. =/ Huuuuua! Fick veta det idag när jag hämtade William, då bestämde jag väääldigt fort för att han ska få vara hemma resten av denna veckan. Sen kontaktade jag min lärare om läget och han förstog allt, och sa att jag kunde få göra provet veckan efter lovet. Det kändes väldans skönt får jag lov att säga. Under tiden William varit på dagis har jag pluggat som en liten gnu. Har fått skickat in en uppgift och läst på Psykologin. Det går bra nu..

När William kom hem från dagis myste vi soffan o tittade på Tv, och sen satte jag igång med maten. Idag fick det bli nåt enkelt som potatismos och korv. William åt som vanligt med god aptit. Sen kikade vi på Bolibompa innan han ville gå o lägga sig. Han har börjat lägga sig så himla tidigt redan vid 19, ändå sover han middag på dagis. Men han tröttar väl ut sig antar jag.. Men det är allt väldigt tråkigt att sitta uppe ensam hela tiden.. =/ Längtar tills imorn då Jörgen kommer hem, längtar framför allt efter att få spendera lite tid med han. Han har ju frivecka nu, så han ska inte börja jobba förän på onsdag igen. Så ja lite familjemys är efterlääääängtat!

Imorn är det en lugn dag, vi ska ev åka till Lilla Edet och testa ringarna igen, innan vi bestämmer oss för vilka det är vi ska ha. Sen på kvällen är det tänkt att Sara, Toni & Nicolina ska komma hit och äta tacos med oss :) <3 Mys!! Snart dags för mig att krypa i säng.. Får väl se om jag får besök av William inatt ..

XOXO


Kommentarer
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Du är duktig som orkar plugga!

Hoppas ni slipper magsjuka nu då!!

2010-02-17 @ 22:13:10
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback