En ny pluggvecka..

2010-02-22 15:25:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Imorse klev jag och William upp vid 06.30 , jag somnade igår när jag skulle lägga han.. Så kan det gå ;P Men klockan var ju ganska så mkt och jag var hyfsat trött.. Men iaf, så klev vi upp imorse och Jörgen fick sova en stund till, medans vi åt frukost och bytte blöjsingen ocg grejjade hemma. Kikade på lite Bolibompa och fick i han lite medicin. Sen gick jag ner och kollade om det fanns nån tvättid, och tack o lov så fanns det. Jag har nog kört ungefär 5 maskiner idag. Jisses va tvätt vi hade!!

Sen kom Emilia och efter en stund även Amelie, så jag passade på att laga lite lunch till oss. Hemmalagat potatismos med fiskpinnar och dillsås. Smaskens! Sen var det bara att sätta igång och plugga, plugga, plugga.. Och det är precis vad vi har gjort. Emilia åkte för en liten stund sen, men jag och Amelie har suttit lite längre för att göra klart uppgiften. Så nu är det bara en del kvar, men den ska vi ta imorn, det känns skönt när man är klar. Så man slipper känna den där pressen på att man har en uppgift som ska in. Superskönt! Idag har vi varit duktiga.. :) Hihi.

Nu har Jörgen gått iväg till sin mamma en stund, jag ska strax ner och hämta sista tvätten.. Och sen lär jag väl få vika all tvätt. Jo för vet ni varför? Jörgen har vräkt ut all tvätt i våran säng.. Lagom skoj om jag får säga det själv. Jaja, nu ska jag gå ut och ta en cigg, för ni vill jag fan inte sitta framför datorn nåt mer!

XOXO

Kommentarer
Postat av: Melinda

Hihi japp jag sitter på mitt egna internet just nu =P

<3

2010-02-22 @ 16:49:01
URL: http://melindaskamp.blogg.se/
Postat av: Lisa, Love och Moas mamma

Hej! Jag ville bara säga att öf är stängt denna veckan. Så hoppas att ni kan komma nästa vecka ist! :)

2010-02-22 @ 21:31:15
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback