Imorn - The Studio

2010-02-05 23:03:30 Dagboken
» Kommentarer(0) «


God Kväll :)
Idag har Jörgen varit ledig . Sköööönt! Vilket innebär att William varit hemma .. =) Vi har tvättat hela förmiddagen, och grejjat hemma. Efter att vi fått lite mat i magen åkte vi ner till stan och satte in lite pengar på Williams fond. Och Williams fadder satte igång en autogiro överföring som han hade innan han bytte bank. Men nu funkar det igen. =) Kalasbra! Sen åkte vi vidare till Överby, Jörgen skulle köra sin mamma och handla.. Och de slank väl ner lite i våran påse med ;P Hihi ..

Hemma fikade vi med lite semla, William fick en negerboll eftersom han avskyr grädde. Det är nog det äckligaste han vet, får han grädde i munnen så spottar o fräser han en braaaaa stund. Så vi undviker det helt enkelt. Sen har det bara varit mys resten av kvällen. William somnade strax efter 8, lilla fisen.. Han va så rolig innan, jag frågade om jag fick en godnatt puss innan han gick till sängen .. Då kom han fram till mig och klappade mig på kinden o gav mig en puss o kram o sa "Ja måste pussa på dig mamma, annars blir du så ledsen" Sötnos!!

Imorn bär det av till Götet med Sara & Toni .. =) Vi ska till The Studio för att fotas! =) Det ska bli riktigt kul, mitt största problem just nu är att jag inte vet vad jag ska ha på mig?! Gaaah! Men det löser sig, man ska ha med sig 3 ombyten iaf, får se vad jag ska hitta på. Nu ska jag alldeles strax gå o lägga mig.. Huvudet dunkar som tusan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback