Sjuk igen .. =/

2010-02-20 22:01:36 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Jörgen ringde igår när jag var hos Sara att William hade spytt och när dom kom hem hade han även feber =/ Sen började han även hosta en del, så Jörgen gav han Bricanyl och sen somnade William. Dom hade en riktig mysig far och son dag igår. Kan dom behöva.. Eftersom dom inte träffas så mkt när Jörgen jobbar natt.

Jag, Sara och Toni var ute o slirade lite. Var på lite förfest hos Sara & Mattias, och avslutade kvällen på Backstage. Riktigt trevligt var det :) Jag hade jätte skoj, trots vissa insidenter som inträffade. Men det var skönt att komma hem till sin säng, och sen kom William insmygandes och ville gosa med sin mamma :) Min lilla älskling ! =) Det har snöat som fan inatt! Inte lite snö.. Så vi har hållit oss inne idag, Jörgen åkte iväg till affären handlade lite gottigott till oss, han är så underbar! Älskar han så sjukt mycket <3 Sen fick han jobb ikväll med, så nu är han i Tanumstrand. Hoppas han ska komma hem helskinnad. Det är ju inget roligt väder att vara ute och köra i =/ Huuua!

Men William har hostat o hostat som en dåre idag =/ Och varje gång gråter han som tusan för de gör så ont att hosta =( Min lilla kille! Vi har varvat Bricanylen med alvedon o gjort allt för att lindra det onda, men sen ringde jag Sjukvårdsrådgivningen och vi fick en tid till Jourcentralen. Dock fick vi bara det vanliga svaret att det är förkylningshosta och ännu en hostmedicin.. Dock en ganska så stark en.. För han ska bara ha 1 ml 3 ggr/dag. Hoppas den ska göra nån nytta för våran lilla kille. Så här kan han inte ha det. Så det blir inget dagis för han den här veckan.. Han får vara hemma och bli frisk först. Han kommer i första hand.. Jag ska nog kunna plugga ändå.

Efter att jag lagt William så tittade jag på Melodifestivalen lite, skit som vanligt. Ska nog lägga mig i soffan en stund och kolla på nån film.. Finns inte så mkt att göra.

 

Jag är nog väldigt blond, hahah ;D


Kommentarer
Postat av: Melinda

Usch inge kul o va sjuk :( lille Wille..

Hoppas allt är bra annars gumman? :)

Tänker på er varje dag <3



Puss & Kram!

2010-02-21 @ 15:56:19
URL: http://melindaskamp.blogg.se/
Postat av: Melinda

Ohja den längtar jag efter nu =P

Den förtjänar jag ^^ snart fyller man ju år oxå =P

2010-02-21 @ 18:09:50
URL: http://melindaskamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback