Snö i massor .

2010-02-21 23:17:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Idag har det varit en lugn dag.. Vi har inte gjort många knop idag..
Jörgen var iväg i förmiddags och hämtade ut Williams hostmedicin. Det är lite roligt, för de ska vara morfin i den här, och dom säger att man kan bli väldigt trött och slö av den. Men, inte på våran pojk inte. Snarare uppspeedad. Men all sån medicin verkar ha den effekten på William. Men så länger den hjälper så får han väl bli speedad, lite mer än vanligt. ;P

Vi har även varit ute en kortis.. Vi vill ju inte ha ute William för länge.. Men lite frisk luft måste han ju få. Vi åkte lite pulka och lät Rocky få springa av sig lite. Det behövde han kan jag lova, och han var sååå lycklig :) Nu har jag precis kollat in förra veckans avsnitt av Vampire Diaries jag missade ju det i torsdags, men det är tur man kan se det på nätet när man missar :) Kanoners!!

Imorn är det måndag igen.. Amelie & Emilia kommer hit och pluggar Medicinsk Grundkurs. Vi har en hel del att göra denna veckan, ganska många inlämningar. Usch. Jag hatar att vara ute så här sent, vill gärna ha ganska så god marginal på mig. men men.. William är uppe nu med :/ Han vaknade och va ledsen och hostade upp lite slem, så han blev ganska så ledsen.. Så nu är han uppe igen, tanken är att han ska få sova inne hos oss inatt, ifall han skulle börja hosta sådär igen.. Men de hoppas vi han slipper. Så inatt blir det trångt.

 

 


Kommentarer
Postat av: tess

tycker William har blivit mer lik dig nu. Jättefina kort på en supersöt pojk:)

2010-02-22 @ 08:19:56
Postat av: Malin

hoppas william blir frisk från hostan snart. vad fick han för hostmedicin denna gången då? tuva har oxå fått hosta, men som tur är så har vi mediciner hemma som brukar hjälpa!

2010-02-22 @ 08:28:42
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Malin

Ja Cociliana har vi oxå testat. Väldigt stark men bra hostmedicin!!

Kram

2010-02-22 @ 14:52:32
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com
Postat av: Maa

Hej! Min grabb blir också "speedad" av olika sorters hostmedicin samt alvedon. Han blir som en duracellkanin =). Hoppas William bli frisk snart.

2010-02-23 @ 13:24:23
URL: http://mammamaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback