Söndag

2010-02-07 23:45:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sunday bloody Sunday ..
Igår va det en fullspäckad dag, vi åkte till Göteborg vid 12-tiden. Kom fram tills vi hade våran tid bokad kl 14. Fick checka in, och sen kom dom och hämtade oss en o en, till sminket. T.om Toni fick lite smink påkletat :) Sen fick vi invänta fotograferingen. Sen gick de på löpande band, vi fotades i 3 omgånger (=3 ombyten) Det va verkligen skit kul, högt tempo bland poserna , just the way I like it. Märktes ju på han som fotade att han gjort det ex antal ggr.

Jag har tidigare varit väldigt kritisk till just "The Studio" , Men ja får nog säga att jag tyckte det var väldigt kul, kul att göra något annorlunda och få bli tillpiffad en aning. Efter vi fått våra bilder sedan så begav vi oss hemåt, hem till mig för jag skulle hämta saker till William, för vi skulle sova hemma hos Sara & Toni, sen hämta Wille hos farmor för Jörgen va tvungen att åka till jobbet innan jag kom hem. Stannade i stan för att köpa med oss lite kinamat, godis o en film =) Riktigt mysigt! =)

Dock somnade Sara när hon skulle lägga Nicolina, men jag och Toni satt och tjata o såg på filmen ist :) Och idag har vi inte gjort så mycket, ja gick o la mig en stund för jag hade så jävla ont i huvudet. Sen gjorde Jörgen middag till oss. =) Min underbaring! Även tagit oss ut på en liten kvällspromenad. Händer inte så ofta numera.. Måste verkligen komma igång med promenerandet igen .. Saknar det! Men när det blir lite mer "gåvänligt" ute så.

Nej dags att krypa ner i sängen kanske?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Kul att bilderna blev bra.. :)

Själv är jag också väldigt kritisk till dom då jag vart där 2 ggr, fått vänta över 2 timmar innan vi kommit inoch bilderna inte heller så grymt bra som många andra ställen.



Kanske har blivit bättre sen jag var där.. :)

2010-02-08 @ 09:36:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback