The Vampire Diaries

2010-02-11 22:20:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


lovelovelove <3
Åååååh, jag är kär once again! Självklart är Twilight nummer ett på min lista, men The Vampire Diaries har säkrat sin andra plats. Sett två avsnitt idag, och jag bara älskar det! Detta kommer jag följa som en dåre. I'm stuck for Vampires! Hihi . Dom ska ju vara så himla snygga också! Gissar att jag har en sambo som kommer skratta åt mig imorn när han läser detta ;P Men det skiter jag i . =) Hahha!

Idag har vi inte gjort mycket, bara legat i soffan halva dagen.. Vi sov tom nap i 2 timmar! Inte likt William, ingen middag åt han heller =/ Så idag har han levt på välling och smörgås. Hoppas inte att han är på väg att bli sjuk bara. Men det återstår att se. Hoppas innerligt inte det. Han somnade strax efter 19. Och sen dess har jag bara blegat på TV :)

Precis vart ute med Rocky och bokat tvättid till lördag eftermiddag .. Roligt lördags nöje =P men men, jag gör ju inget vettigt på helgerna ändå, så varför inte :) Så länge jag får vara med min lillprins så är jag nöjd =) Det är det som är de viktiga, all tid med honom är guld värt. Jag är ingen festprisse, (inte längre) Jag är så himla hemmakär så det finns inte. Skulle jag få som jag ville skulle jag vara med William 24/7 . 365 dagar om året, då är jag nöjd! Men det är ju inte riktigt möjligt :/ Så helgetid = familjetid . Dock jobbar ju Jörgen denna helgen, så det är Mamma & William tid då, får se om vi hittar på nåt roligt. =)


Kommentarer
Postat av: fia!

håller tummarna på att han håller sig frisk, framför allt nu när det är helg, även om jörgen jobbar kan de ju vara kul och ha lite möjligheter och göra något



svar från min blogg:

jadu, skulle det inte varit för att alvin går på dagis precis brevid så skulle jag nog faktiskt inte lyckats om jag skall vara ärlig, men när man väl har bestämt sig så kommer det hända grejer inom dig. det är bara och köra på och inse vad bra man mår så vill man inte sluta sedan!

2010-02-12 @ 09:55:29
URL: http://zerphina.blogg.se/
Postat av: Amelie

Men jag fattar inte varför alla vampyrkillar i filmer eller serier (förutom Angel dreggel) är så fula?!

2010-02-12 @ 21:09:22
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback