Vampire Diaries X3

2010-02-25 23:32:53 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Shoppingrunda har det varit idag, inte för att jag shoppade så mkt men lite blev det allt. Som ni såg på bilden nedan, så köpte jag ett par skor till bröllopet, och jag älskar dom!! Igår fick jag även en liten rabattcheck på H&M va inne där och kikade idag om jag hittade nåt som föll mig i smaken, och det gjorde jag.. Men inte till mig, och inte till William. Utan det blev en supersöt tröja till Nicolina. =) Passade henne perfekt och hon va så söt i den.

Blev lite lunch på Briggen och sen va Sara & Toni så himla snälla och körde mig till Lilla Edet så jag kunde hämta ut våra vigselringar. Man längtar ju sjukt mycket mer nu än vad man gjorde innan. Ååååh, jag vill bara bära ringen nu! :) Men det är ju inte så långt kvar, så jag får väl låta mig hållas. Fick mail innan om att klänningen är skickad och att den troligtvis kommer vara framme imorn. Hoppas innerligt att den passar. Men det får vi väl tro att den gör.

Jag har precis tittat på tre avsnitt av Vampire Diaries . Det är så sjukt bra. Svårt att sluta titta när man väl satt igång. Så jag funderar på att se ett till innan jag går och lägger mig. Hih. Imorn är det fredag, och jag och William ska till BVC för 2,5 års kontroll. Ska bli kul o se hur mycket han växt på 1 år. Mammas lille fis!

Nej, natti natti :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback