Vårdcentrals Besök

2010-02-23 17:27:04 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inatt kom en ledsen liten kille in till oss och ville sova med mamma och pappa.. Inte lätt att vara sjuk =/ Självklart får han sova i våran säng, då har vi koll på om han kräks eller inte också. Känns som att vi behöver ha det nu. Givetvis hade han feber imorse också, 39 grader =/ Dag 5 med feber .. Så vi pälsade på honom och gick till Vårdcentralen, och denna gången fick vi en rejäl genomgång och fick träffa en bra läkare. Alla vi stött på tidigare har ju varit riktiga jubelidioter. Men nu gick det bra, han skrev ut pencillin så vi blir av med den här skiten som härjar i Williams kropp..

Så efter det gick Jörgen och William hem, och jag åkte till stan för att hämta ut pencillinen och handla lite smått. Så det blev inget plugg hos Emilia idag, eftersom det drog ut på tiden så, men dom kommer hit imorn och pluggar istället. Så vi har inte gjort så mycket, William bara ser på Nicke Nyfiken.. Lever på vatten och glass nåt annat vill han inte ha. Men så länge han får i sig vätska så är det ju bra.

Fick mail från min Vård & Omsorgslärare idag, att jag ska ut på APU v.11-13 . På ett äldreboende här i stan. Det ska bli intressant, så jag ska ringa i nästa vecka och få mitt schema :) Nu däremot ska jag vila lite, för jag har sån satans huvudvärk. Skickar en puss & kram till lilla Nicolina som också är sjuk, krya på dig favoritgumman <3

XOXO

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas pojken blir frisk snart. Stackars liten.

2010-02-23 @ 18:24:09
Postat av: Linda (blogg ägaren)

Oj stackaren!!! Liten kille... hoppas han blir bra nu!

Tyvärr verkar Oskar på väg att bli sjuk... suck

Krama den lille

2010-02-23 @ 20:51:32
URL: http://beeinglinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback