En himla massa plugg ..

2010-01-19 22:57:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Kväll =)
Imorse kom Emilia & Amelie hit, vi har pluggat som blådårar! Dagens uppgift handlade om Andning och Cirkulation. Mycket intressant info va det :) Det är mycket att göra i dom olika kurserna men Medicinsk Grundkurs är det nog mest i. Många delar som skall göras, men detta fixar vi :) Kände mig gött stolt idag, när vi fixat allt så bra, inte bara stolt över mig själv utan äver för Emilia & Amelie =) You go girls !! :)

William har låtit oss plugga ifred jätte bra :) Han har lekt på sitt rum och tittat på sina Nicke filmer. Guldvärt ! När dom åkt hem, hade jag och William lite mysegoos =) Fick även mysa lite med pappsen innan han skulle åka till jobbet. Nu gör han sista natten, för att sedan ha en frivecka =) Såklart ska William vara hemma med pappa då, när jag är i skolan.. Det kan dom behöva =)

Fick lagat lite middag idag med, William slevade i sig, till mitt stora nöje.. Från att knappt ätit nåt på 3 dagar, så jag blev jätte lycklig när han åt med så stor aptit, mammas lilla hjärtegull <3 . Nu ikväll har jag gjort klart sista uppgiften i Mål 1 på Etik och Livsfrågor, och även gjort klart första uppgiften i Vård & Omsorgsarbete, jag är på hugget nu. Haha.

Men nu däremot ska jag knyta mig för natten, imorn är det en ny dag med mera pluggerier, men vill man komma någon vart så gäller det att ligga i .
God Natt !

Kommentarer
Postat av: emilia

jag stolt över dig med=)

2010-01-19 @ 23:05:35
Postat av: mukis mamma till tre

Härligt att du haft sån pluggenergi! ååh urk, etik&livsfrågor..Den var sjukt dryg tyckte jag! Hur länge har du läst? Går det bra? Ha en bra dag!

2010-01-20 @ 09:48:05
URL: http://mukisannica.blogg.se/
Postat av: mukis mamma till tre

Okej då har du nyss börjat alltså. Va skoj! Ja tyvärr är det ju ett nödvändigt ont. Men den är ju inte så stor. HAr du ngt bra middagstips?

2010-01-20 @ 13:16:51
URL: http://mukisannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback