Extern Hårddisk

2010-01-26 22:40:26 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Hallå Hallå :)
Idag va de meningen att jag skulle hem till Emilia och plugga, men de blir imorn ist, plugg all day long! Finns en hel del att göra, även om det inte ska vara inlämnat förän om 2,5 vecka så känns de ändå bättre att ligga ett steg före för att inte vara ute i sista minuten. :) Framförhållning är good shit!

Idag har Jörgens syster Jessica och Liam varit här på fika. Sen åkte vi ut till Överby en sväng, på jakt efter en Extern hårddisk för alla bilder .. Hittade en på Siba med 1 TB minne, perfekt ! Nu kan jag förvara alla mina bilder så dom inte försvinner, jag har ju ett par tusen så att säga :) Blev även en liten datamus till min dator. När vi ändå var på Överby passade vi på att handla lite inne på Maxi, lite mjölk o sånt. :)

Så imorn är det fullt upp, William ska till dagis för första gången på 1,5 vecka. Jörgen ska sova för han ska jobba natt :/ Och jag ska hem till Emilia och plugga som sagt. När jag sedan kommer hem blir det nog att städa en sväng innan det är dags att fixa middag och sedan lägga Wille igen =(

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig ..
God Natt !

 

Min lilla teaterapa !! :)

 

 

 

William : "Pappa nu lyssnar du på mig"


Kommentarer
Postat av: F R I D A - mamma och gravid!

Gud vad William är söt! Hoppas vi ses snart, ni måste komma och hälsa på när bebis är född! Saknar er! <3 PussPuss

2010-01-27 @ 09:32:51
URL: http://fridadrotz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback