God Morgon ! :)

2010-01-12 09:09:56 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Morsning allihop!
Ja igår var det som sagt skola, William blev så glad när vi kom till dagis, trodde det skulle vara lite svårare att lämna han på dagis igår eftersom vi varit hemma så länge, men inte då. Han vinkade hejdå till mig så sött så. :) Introdag hade vi igår för distanskurserna, det va sjukt mycket info.. Och vi fick lite uppgifter som vi skulle jobba med. Så idag ska vi hem till Amelie för att göra klart dom sista. Vi hade 2 kvar igår som vi inte hann med. Imorn är det en ny introdag för Vård o omsorgskursen. Sjukt mycket att ta in, men det ska gå! Jag vill verkligen detta, så jag ska fixa det! Dessutom har vi tre ju varandra att ta hjälp av och bli pushade av varandra :) Kanon!

Efter skolan igår åkte jag snabbt ner till stan för att säga upp min lägenhet och skriva på kontraktet för den nya. Så nu är den min ;D Åh, va jag längtar tills vi ska flytta! Och slippa den jävla tvättstugekärringen här, så kanske man får tvätta ifred, man kan ju alltid hoppas. Kan ju knappast inte bli värre. Men jag har inte fått tummen ur och lämnat in lappen och dagisplatsen än, men jag får ta de i veckan . Trots att jag har en hel del att göra.

Jörgen kom hem nu när vi klev upp, så nu ligger han och sover, han har jobbat natt, så han var dödstrött. Men sen är han ledig idag, och ska inte jobba igen förän onsdag. dvs imorgon då . Då har han ett till sånt helvetespass, 17-08 . Men det är ju extra pengar med. =) Nej nu ska jag ut med vovven, äta frukost och sen åka till Amelie.

P&K

Kommentarer
Postat av: R e b e c c a

sv: Varsegod :)

Allt bra?

2010-01-12 @ 16:29:21
URL: http://saatisfaaction.blogg.se/
Postat av: Emma

Jo det ska bli riktigt roligt med thailandsresan =) Hela familjen ska faktiskt åka. Vi blir ca 15 personer som ska åka tillsammans. För min pappa, hans särbo och hennes barn m. familjer ska med =) Skit skoj verkligen. Längtar som en tok!



Och Roligt för er med den nya lägenheten. Kommer bli toppen tror jag =)

2010-01-12 @ 17:14:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Therese & Hampus

Nä, nu är de verkligen inte långt kvar, men om de ändå kunde vara dags nu. Är verkligen trött på denna magen och vill ha bebis... =)

2010-01-12 @ 18:01:14
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: R e b e c c a

sv: Bra att höra :) samma med mig! :)

2010-01-12 @ 18:24:48
URL: http://saatisfaaction.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja det är ju inte världens lättaste eller roligaste grej att göra (flytta). Men det kommer nog bli skit bra där uppe för er. =)



Kul att ni är 3 st som läser samma. Mycket roligare att läsa tillsammans. =)

2010-01-12 @ 19:24:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback