Heldag hos Sara

2010-01-05 20:10:37 Dagboken
» Kommentarer(2) «


:)
imorse knallade William upp vid 4 i tron om att han skulle få sova mellan oss. Men jag vet att det inte blir så mycket sovande då. Så ja gick o la han igen, och sen somnade han om, tack o lov. Uppstigningen idag skedde vid tjugo i nio. Mysigt att få sova lite på morgonen för både mig o Jörgen :)

Vid 10 va vi i Skogshöjden och kikade på lägenheten och den va jätte fin! JAG VILL HA DEN !! Så nu är det bara att hoppas, hoppas o åter igen hoppas att det är vi som får den. =) Det är en trea på 74 kvm, en trappa upp. Så den är lite mindre kvadratmässigt, men planlösningen gör att den blir större. Ja, nåt som passar oss helt enkelt. Men det var 2 till som skulle kolla på den, så vi får se vem som får den. Annars är det väl bara att fortsätta söka..

Efter visningen blev det lite frukost hemma hos Sara & Toni . =) Mums säger jag! Vi degade, o William lekte med Nicolina, sen däckade han i soffan o sov litegrann, skönt. Då passade vi på att slappa framför en film. Mysigt värre. Det är skönt när man verkligen kan vara sig själv ihop me nån, o det kan jag verkligen med Sara. =) Vid halv 5 tog vi bussen hem, o det var svinigt kallt ute, huuuua! Så det va riktigt skönt när vi kom hem, in i värmen =)

Nu ska William läggas o sen mysa o njuta av att Jörgen är ledig imorn :)

Kommentarer
Postat av: natalie

Heej, lägg gärna till mig igen på facebokk, fick ta bort min sida och göra om det igen pga av falska vänner etc som skickade medelande och bara förstörde, men i alla fall så du vet, konstigt att man inte kan lita på folk :(

2010-01-05 @ 22:52:56
URL: http://nataliehall.blogg.se/
Postat av: Mia

Kul att du har en blogg, den ska jag följa :) Hoppas som sagt att ni får lägenheten. Skogshöjden är ju jätte fint och barnvänligt. Hur bor ni nu?



Vi letade efter ny lägenhet jätte länge hos eidar just i lite barnvänliga områden. Och äntligen har vi fått en bra i björndalen. Så jag längtar tills vi flyttar :)



2010-01-06 @ 11:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback