Psykologi

2010-01-14 07:00:39 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon :)
Jag hade en fullspäckad dag igår, det stod på hemsidan att vi hade introduktion från 8.30-15.30 , men hon bara presenterade kursen och berättade var dom uppdaterade om kursen och sen fick vi gå . Jaha, det va det. Men stannade faktiskt kvar i skolan och fixade med Etik uppgifterna, så nu har man det gjort och kan njuta av att ha en helg utan massa arbete.

Efter skolan hämtade jag William och sen tog vi bussen till min älskade Sara <3 Underbart! Det är egentligen så ofattbart hur man kan "klicka" så med en person. But I like it ! När klockan var framåt åtta körde Toni hem oss, William va super trött, så det va välling när vi kom hem och sen sten slocknade han, inget tjaffs där inte.

Imorse blev det att kliva upp tidigt igen :/ Uschaaaa.. Idag ska William vara på dagis 8, och jag har en lektion i Psykologi. Det ska nog gå bra, intressant att se vad kursen handlar om. Sen kl 14 i eftermiddag ska jag redovisa den där engelska boken som jag hamnde efter med förra terminen, så kaaaaaanske jag kan få mina pengar från csn, men man ska väl inte hoppas för mycket egentligen.

Kommentarer
Postat av: annika

hamnade på denna bloggen av en slump.. känner igen dig men kan ej placera varifrån=P störigt så nu måste vi reda ut det här=) haha.. trollhättan va du där ifrån? känner du nån jonas svensson kanske? kan det va därfirån jag känner igen dig?=P



ha en bra dag=)

2010-01-14 @ 16:05:12
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/
Postat av: annika

hmm shiit vet inte alls varifrån jag känner igen dig.. det e störigt som satan!!! kommer gå o grubbla på det nu hela kvällen=P

2010-01-14 @ 17:08:00
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback