En bra dag !

2010-07-05 23:13:02 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Idag har det varit en riktigt bra dag :)
Var iväg till Maxi på förmiddagen och köpte hem lite mjölk o bröd o lite sånt, köpte även en liten pool till William som han kan ha på balkongen. Nåt att svalka sig i iaf. Och som är lätt för mig att tömma, går ju inte ha nån värsting pool på balkongen även om vi har en stor balkong, måste ju kunna tömma den också. Men denna blir nog allt bra :)

Efter att William nanat lite middag, det behövde han idag, då han suttit och gäspat hela förmiddagen. Så gick vi ut med Sara & Nicolina, men det kom bara en massa äckelpäckel getingar, så vi gick till Saras baksida och satte oss istället, så fick barnen springa runt där och leka. Och dom va så goooa idag, bråkade inte en enda gång. Lekte jätte fint ihop, annars brukar dom allt gnabbas lite. Men idag var en riktigt bra dag, William har vart på strålande humör.

Sen kom ju den goda nyheten om jobbet :) Allt är ju såklart inte klart till 100% men, Jörgens chef har iaf skickat iväg papper om det till dom "högsta" cheferna. Och jag tror ju inte att han skulle säga det till Jörgen om han inte trodde att det skulle bli så. För dom är ju så nöjda med han! :) Min goooa gubbe! Så ja, en helt underbar dag har det varit, hoppas på en lika bra dag imorn ! :)

 

Lilla Nicolina <3

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Härligt att du haft en bra dag! :-)



Min dag har varit bra men aningens seg, har typ inte gjort nånting! Bara varit!



Ja om inte annat så kanske han växer "i" namnet!



2010-07-06 @ 00:27:26
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Josephine

allt bra idag ? :)

2010-07-06 @ 07:31:23
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: härligt :) jo samma här. vad gör dudå? :)

2010-07-06 @ 08:56:40
URL: http://stjupid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback