Kinabuffé

2010-07-26 14:18:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår kväll fick vi sällskap i våran säng av våran lilla kille, han va ledsen och orolig i kroppen så han fick sova inne hos oss, dock fick Jörgen knappt sova för William skulle sova på hans kudde och så nära pappa som möjligt. Men jag har sovit gott iaf, och inte behövt gå upp och kissa en enda gång :) Superskönt! Så när William vaknade halv 8 imorse var jag utvilad :) Hihi!

Medans Jörgen & William gick och åt frukost så la jag mig i ett varmt bad, hade lite ont i ryggen. Och där låg jag i ca 1 timma, helt underbart! Underbart att kunna mjuka upp kroppen på det sättet, hade aldrig klarat mig utan badkar, det är tamejtusan det bästa som finns! :)

Sen åkte jag och Sara och käkade Kinabuffé inne i stan, som jag längtat efter Kinamat så det var supergott! :) HIhi. Nu sitter jag här, och William kollar på Lazy Town . Jörgen ligger och vilar för han hade så hemskt ont i huvudet, stackarn! =/  Får hoppas han är piggare sen, för då ska vi iväg och kolla på presenter till William. Han fyller ju år snart, sen ska vi även storhandla. Ikväll tänkte jag sätta mig och betala räkningarna när William somnat. Skönt att ha det gjort, men trist när pengarna försvinner från kontot igen, men det blir bättre nästa månad, då vi får 2 inkomster igen. Nu lever vi ju bara på Jörgens lön.

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

Ja man är ju sugen på nånting konstant! haha!



Gott med hemmagjorda hamburgare!

2010-07-26 @ 22:31:37
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback