Sunday Night

2010-07-04 22:55:49 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Usch vilken hemsk dag .. =/

Dagen idag har varit katastrofal.. William har varit på ett hemskt humör, inte lyssnat ett skit, och så fort han fått en tillsägelse så har han skrikit helt hysteriskt, aldrig sett han sån här, varken jag eller Jörgen. Vi har verkligen inte känt igen vår lilla kille. Förstår inte vad det är som flugit i han, okej att han blivit arg och så innan, men aldrig på det här viset. Hoppas han är på ett bättre humör imorgon när han vaknar. Annars vettetusan om jag orkar.

Dessutom har jag haft jävligt ont i mina höfter och mitt bäcken idag :/ Knappt kunnat gå normalt. Och att William bråkat med mig har väl inte gjort det hela bättre egentligen. Men vi hoppas på en bra dag imorn istället.

Helgen har varit bra, i fredags var vi och tittade på Eclipse och visst filmen var jätte bra, MEN jag måste säga att jag är lite besviken, jag hade förväntat mig mer av den filmen. Mycket mer i fighten av dom nyfödda vampyrerna, men det kommer ju alltid att vara så att böckerna är alltid bättre än filmen, eftersom där får man ju veta allt så detaljerat, det går ju inte göra på samma sätt som i böckerna. Vad tyckte ni som sett Eclipse? Men jag måste ju erkänna att Rob va lika het som vanligt :) Mums! :)

Lördagen bestod av värmebölja :) Gud va glad jag är att jag inte är höggravid i den värmen! Minns hur jobbigt jag tyckte det var när jag väntade William 2007 . Jag klarade inte av att vistas ute längre stunder, utan att typ avlida. Men hur som helst, var jag nere på Överby en sväng med Sara & Toni. Sen åkte vi till Ursand för ett dopp i de blå. William hade ju sovit hos Carina så vi åkte och hämtade honom efter badet, även dom hade varit och badat och William älskade det. Mammas pojk de där . <3 Sen grillade vi tillsammans med dom, och sen va det dags för sängen ! :)

Sova i sin egen säng har funkat jätte bra denna veckan för William. Han har somnat där varje dag, så kanske har vi kommit ini rutinerna igen, jag hoppas ju på det iaf. Veckans planer är inte så många mer än att jag ska till Barnmorskan på torsdag, då ska vi få lyssna på pyrets hjärta! =) *Längtar*

Kommentarer
Postat av: Pyttianna

Vad kul att du tassade in! :)

tackar, takcar! Nej, tiden går verkligen fort så snart är det dags! Längtar som tusan!



Fin blogg du har, hoppas grabben är på bättre humör imorgon! :)

2010-07-04 @ 23:25:56
URL: http://www.pyttianna.se
Postat av: Anna - Gravid ♥

Va roligt! Kul att du hittade in till mig så att jag på så vis fick nys om din blogg! Alltid kul att följa andras graviditeter också, å speciellt när man ligger så nära i BF! :-)



Vi tog reda på, kunde inte hålla oss, och det är en liten gosse vi väntar!♥



Jag är också SÅ glad över att slippa vara höggravid i denna värme!!



Hoppas dagen eran blir bra och att sonen vaknar på en bättre sida idag...



kram



2010-07-05 @ 10:00:01
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Anna - Gravid ♥

Skönt det då!



Jadå några namnförslag har vi allt..Men just nu är det väl KEVIN som står högst på listan! :-)

2010-07-05 @ 10:19:53
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tack och detsamma! :) Ja det är inte alls långt ifrån hehe :) Hur känns det nu under din andra graviditet då? Är det mycket annorlunda?



Kram

2010-07-05 @ 11:46:09
URL: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Sv. Men va härligt att det är till det bättre under denna graviditeten då. Hade ju vart tråkigt om det var tvärt om hehe :)



Kramar!

2010-07-05 @ 19:05:36
URL: http://anotherdaywithcaroline.blogg.se/
Postat av: €lin --> Fotografi & Design | En tonårings liv

sv; vsg!:)

2010-07-05 @ 19:26:13
URL: http://elinsdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback