Torsdag 29/7 - 10

2010-07-29 09:14:48 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Morgon :)
Fick sova ända till halv 8 idag! =) Underbart! Han får gärna fortsätta sova så här, dom där gångerna han går upp vid 6 är inte så värst roliga ;P Men vad gör man? Njuter dom dagarna man får sova lite längre :) William var hungrig när han vaknade så jag fixade iordning lite frukost, och sen har jag dammsugit kök och hall, och skurat golv. Får mina ryck ibland ;P Haha! Nackdelen var att jag bara hade yttepytte liiiite skurmedel kvar =/

Nu sitter William och kollar på Playhouse Disney och jag avnjuter en kopp te. Och skriver lite här :) Kan inte fatta att det redan är torsdag?! Hallå? Vart tar dagarna vägen.. ? Jag hinner inte med. Men idag kommer iaf Angelica hit på lite bus och en kopp kaffe :) Alltid trevligt med lite sällskap, Jörgen ligger och sover efter första jobbnatten efter sin frivecka.

Och nu är det bara 2,5 vecka kvar tills skolan börjar också :/ Booooring! Men skoj för William att få träffa kompisarna på dagis igen, kan jag tänka mig :) Mindre kul för mig att plugga varje dag ;P Haha! Men denna terminen har jag lite mer press på mig än sist, nu vill jag ju helst vara klar innan bebisen kommer. Men vi får se hur det går :)

Kommentarer
Postat av: Anna - Gravid ♥

SKönt att det inte är värre än så då.



Jo jag mår bra, men jag kakn känna av en viss trötthet i ryggen om jag går å står mycket å sådär..men det vet jag ju om och kan då undvika det.



Vad pluggar du för nåt? Förstår om det känns lite trist..



kram

2010-07-29 @ 12:28:35
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Zara

Här har det stannat av lite med alla gravidlycka. Magen är allt där men man går i en liten bubbla eftersom bm vid ultraljudet sa att jag var i vecka 13. Vi fick en ny tid för ul men man har tusen tankar om att något skulle vara fel med plutten eftersom det inte känns som att det kan stämma med veckan som hon sa. Ser fram emot ultraljudet som sagt.

2010-07-29 @ 14:08:02
URL: http://zaramellqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback