Midsommardagen

2010-06-26 23:10:30 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Gårdagen var jätte trevligt, men de kändes som att man inte gjorde nåt annat än att äta ;P Haha. Hemma åt vi pannkakor/Crepes till lunch . Och när vi kom till Jessica var det dags för midsommarmaten dvs sill & potatis. Det va svin gott, och ja, jag åt alldeles för mycket. Efter maten var det dags för jordgubbstårta och jordgubbar. Ja, man smaskade i sig rejält där med. Kändes som om man skulle rulla fram efter det, men ändå lyckades vi få i oss lite grillat innan vi åkte hem, det blev en sen kväll. Var nog hemma vid 23.30 och William stendäckade i bilen på väg hem.

Men det va skönt, för han sov ända till halv 9 idag :) Så jag klagar inte alls ! :) Men idag har vi inte gjort ett skit, bara vart hemma förutom när vi varit ute på promenader med Rocky, har verkligen inte orkat göra nåt idag, men det har vart skönt det med. Man behöver såna dagar med, och inte bara vara ute och ränna hela dagarna, som vi är annars ;P Haha.

Längtar tills imorn, för då kommer Jörgen hem igen.. Ska bli skönt att få ha han hemma några dagar, för på onsdag börjar han jobba igen =/ Mindre kul om jag får säga det själv.. men men.. Pengar måste vi ju ha så då måste han jobba. Nej dags att knyta sig för natten snart.


Kommentarer
Postat av: Malin

Låter som ni hade en skön dag =)



Ja det var faktiskt riktigt segt att bli flyttad 8 dagar. Har inte direkt känt av tjejen nåt, lite pirr då och då men förhoppningsvis börjar det snart.



Hur mår du då?

2010-06-27 @ 09:07:34
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz
Postat av: Tina

Ahh okej vad tråkigt. :/ Härligt du kan äta det när du är gravid iaf. Hur mår du annars nu då? :)

2010-06-27 @ 12:26:23
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Tina

Bara bra faktiskt :) Just nu har jag lite värmeslag dock. Haha

2010-06-27 @ 13:08:30
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback