Söndag 20/6

2010-06-20 23:16:11 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Igår åkte jag med Jörgen på jobbet, och idag när vi kom hem var jag en aning seg i huvet, efter att var vaken en sisådär 30 timmar nästan ;P Men det är ju självförvållat. Gick väl o la mig en ca 3 timmar när vi kom hem, och när jag vaknade var det bara att ta tag i tvättberget, likabra att få det gjort, hade väl inte sådär jätte stor lust med det, men nu är det skönt när det är gjort och tvättkorgen står tom och väntar på påfyllning ;P

Sen har vi väl inte gjort så väldans mycket, slappt och tagit det lugnt. Städat lite, och ätit go mat. Idag åt vi Sill & Potatis =) Med gräddfilsås. Smaskens för lilla magen! =) Nu gör William sin sista dagisvecka för semestern, och sen ska han vara hemma tills mitten på Augusti då jag börjar skolan igen. Men imorn är väl planerna att vi ska åka till Vänersborg och hälsa på hans kusin Angelica om det blir fint väder =)

Och på tisdag ska vi åka till hans faster Jessica , för lite tjöt o så =) Ska bli jätte kul, känns som det va evighetersen jag träffade Jessica, och William saknar nog Liam =) Han pratar väldigt ofta om Liam iaf ! Sen att vi får titta på lilla Edwin är ju också kul. Hihi! Nej nu ska jag sluta här, och se hur det går för Jörgen att lägga William, han är en aning piggelin idag, och sover inte än!

 

Liam & William =)


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vilken jättefin bebismage du har :-D

2010-06-21 @ 10:51:30
URL: http://ekens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback