Ursand

2010-06-16 22:04:54 Dagboken
» Kommentarer(5) «


I förmiddags åkte vi ner till stan och fick Rockys klor klippta. Och han skötte sin fint, lite bångstyrig, men det var aldrig tal om nån munkorg iaf :) Hon tyckte också att han var en aning tjock, och borde gå ner en ca 7 kg. Och ja, jag tycker också han är tjock, eller man kanske inte ska säga tjock man han är för kraftig iaf. Sen så ska vi dessutom byta foder på han, så han får ett som är mer anpassat för hans kropp och förmåga att förbränna maten. Är ju lite dyrare, men han ska ju också må bra, och vi vill ju ha han hos oss så länge som möjligt ! :)

Sen blev det lunch i stan med Sara & Nicolina. En kyklingsallad på Ät&Bar. Yammi! =) Sen åkte vi ut till Ursand med Saras syster ! Inget badande för våran del, jag tyckte det var alldeles för kallt. *Brrrrr* Men William doppade fötterna, men nä mer än så blev det inte. Får vara lite varmare först =D Haha.

Men sen har William varit helt omöjlig, jag har velat slita mitt hår ett antal ggr, eller lägga mig ner och gråta. För den här trotsen gör mig knäpp. Alltså det finns trots och det finns trots! Men när han skiter i princip allt jag säger och bara bråkar då orkar man inte. Så det var så skönt att bara komma hem, för hemma lyssnar han. Ja, iaf bättre än om vi är ute på tex Överby, nej då kan han vara hemsk, och det var han idag. Nej, jag hoppas att imorn blir en bättre dag, och att han kan vara på bättre humör!

Nu ska jag ta min huvudvärk hand i hand , och gå och lägga mig!
Natti Natti

Kommentarer
Postat av: Anna

Vet precis hur d e. Har det likadant med Freija å d e så jobbig hoppas d försvinner snart.

2010-06-17 @ 07:19:26
URL: http://Mammatillfreija.blogspot.com
Postat av: Sarah

Ursand är mitt favvo badställe. Längtar tills det är lite varmare i vattnet så man kan åka dit och bada!

2010-06-17 @ 08:47:35
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Kristin

Den där trotsen... fy sjutton. Tyvärr återkommer den då och då. Min stora kille på 7 år är i en rejält jobbig trots just nu. puh

(Kicki08 från FL)

2010-06-17 @ 09:39:08
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: Tina

Jo kanske men jag tror inte jag känner av mina sammandragningar isf. Jag vet att den ska bli hård osv. Men magen har ju varit hård hela dagen känns det som. Samt att det tryckte och gjorde ännu mer ont när jag gick.

2010-06-17 @ 16:52:13
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Martina

låter som ni haft en underbar dag:)



har inte gjort så mkt denna veckan jobbat och stressat på jobbet mån till ons. Annars har de varit lugnt idag och imrogon åker vi till småland ska på dop på lör:) emn blir rätt lugnt ändå tror jag



kram

2010-06-17 @ 22:05:00
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback