Bluray .. *SUCK*

2010-03-23 21:19:38 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Ja idag har vi varit på Siba hela dagen känns det som.. Va först inne och lämnade våran Bluray spelare, då den inte går att uppgradera, så vi fick en ny, samma model. Men tror ni den funkade? Nepp, samma grej där. Så det var bara att åka in igen.. Dom tog tillbaka den och vi fick en ny fast en annan model. Men samma skit med den.. Den går inte att uppgradera för att se högupplösta filmer. Vissa filmer är ju mer högupplösta än andra.. Så imorn åker vi dit igen och jag tänker häva köpet, och få mina pengar tillbaka, och köpa ett kändare märke, det känns som det enda rätta just nu.

Annars har väl dagen varit bra, vi har packat lite till.. Så nu ekar min garderob :) Haha! Pratade även med dom som har våran lägenhet nu, och jag får nycklarna på onsdag, så då bär det av.. Flytta all day long! Kommer bli kalas det här! Jag längtar sååå! Imorn ska Emilia komma hit och plugga, och Jörgen börjar jobba igen =/ Så han går av på onsdag när vi flyttar.. Skönt att ha han hemma sen när det är så mycket att grejja med :)

Ikväll har han vart hos Sara & Toni så Toni fått kika på Bluray spelaren, han är ju lite mer tekniskt lagd än oss andra ;) Haha.. Men han kommer snart hem, och då blir det lite pizza ! Så får jag se vad vi ska hitta på ikväll =)


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tack så mkt, Ja det är kul att ha nån som bor i närheten som man ska få samtidigt som. Just nu är det ju den 5/11 men Philip kom 5 dagar tidigare så man vet ju aldrig. Längtar till UL så man får det riktiga datumet att gå efter, tiden seeeegar sig framåt.

2010-03-23 @ 21:29:18
URL: http://sarahsbaby.blogg.se/
Postat av: Maria

gott me pizza

2010-03-23 @ 21:36:35
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: nalle333

Haha, såg dej imorse. Vid 10-tiden. Ni åkte visst hemifrån och hade hela volvon proppfull med pappkassar. Flyttdags? :)

2010-03-24 @ 13:32:57
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback