Bröllopsklänningen

2010-03-03 22:18:32 Dagboken
» Kommentarer(2) «


För några dagar sen fick jag en Postavi, det var min klänning som jag beställde. Provade den idag när jag kom hem, och den satt hyfsat bra, lite tight över magen, men vad hade jag räknat med, speciellt nu när jag har svullnat upp så. Men jag har ju en anledning till varför magen putar lite ;P Hade ju varit värre om det inte va så, om jag istället bara var tjock utan anledning.

Idag har vi ätit gooo middag ugnstekt falukorv med hemmalagat potatismos, smaskens. =) Har även försökt att plugga lite men det känns inte som att ett skit går in, men jag ska läsa lite imorn bitti och hoppas att ngt vill fastna så jag iaf får ett godkänt. Håll era tummar är ni goa?! Har precis kikat på säsongspremiären av Grey's Anatomy, och nu ska jag snart gå och lägga mig, är svin trött. Men ja lär väl vakna i vanlig ordning vid 5 och inte kunna somna om.. Men men, det är ju skola så jag överlever väl..

Kommentarer
Postat av: Emma

Jasså okej. För mig börjar det i örat och går ner bara till typ bakom käken. Hehe...Men det är säkert bara något jobbigt lock i örat =)

2010-03-04 @ 08:56:19
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Noomi

Jaa jag kan tänka mig det då kilona är väldigt hööga.. men tyvärr så finns de inget annat alternativ.. så får hoppas dem inte läcker trots att dem kommer o vara för stora =/ För Emilio kissar antagligen så mkt som större barn på natten.. menmen, värt ett försök iaf.. annars vet jag inte vad vi ska göra =/

2010-03-04 @ 20:36:56
URL: http://familjenvalladares.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback