Flickan som lekte med elden

2010-03-20 00:21:39 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Har inte gjort ett piss idag ..
Jag och William har typ kollat på film hela dagen, och ätit .. ja iaf jag. Känns som att man inte gör nåt annat än att stoppa i sig en massa saker. Äter jag inte så kommer det ett smygande illamående som ligger och gror, men som liksom aldrig bryter ut riktigt. Visserligen är det skönt också, men ganska så jobbigt. Hoppas att det ska ge med sig snart, och att tröttheten snart ska ge med sig.. Usch, det är jobbigt att vara konstant trött..

Vissa har efterfrågat magbilder, men de syns inget direkt än.. Så jag återkommer när de börjar synas med bilder, det lovar jag. Nu ser jag bara allmänt småfet ut. Magen är mest svullen =/ men men .. Vad ska man begära? Jag är ju bara i vecka 8 än så länge..

Vi har alldeles nyss kollat på Flickan som lekte med elden. Den var bra, men inte alls lika bra som första filmen, men det är väl oftast så med uppföljare, det är alltid svårt att mäta sig med första filmen, väntar med spänning på hur tredje filmen är, tänkte vi skulle se den imorn. Har även kollat på New Moon idag. Var ju bara ett måste att se den på Bluray, och jag är lika förälskad som vanligt! Min Edward är så läcker, hihi! :)

Imorn ska vi även ta tag i packningen av lägenheten.. Kan lika gärna böja med att packa ner all skit som finns i klädkammaren, det använder vi ju inte ändå. Så why not liksom? Nej, nu ska jag sova.. lär väl vakna med en värkande rygg imorn. Tror det är dags att investera i en ny madrass till min del av sängen.

Kommentarer
Postat av: Emelie, Mamma till David

Vad skönt att det går snabbt! :D Då kommer ni säkert ha en bebis i famnen snart ;)

Vi vill ha syskon till David, men inte nu. Ska vänta lite med det tror vi :) Har pratat innan om att vi vill ha syskon till han nästa vår men nu har vi ångrat oss. Den kommer när den kommer :D

Kram

2010-03-20 @ 09:43:48
URL: http://davidminprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback