Pluggmåndag .

2010-03-22 14:09:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Ja imorse va det uppstigning kl 6 i vanlig ordning, men jag låg kvar till halv 8, medans Jörgen och William gick upp, och packade lite lådor. Jörgen va nämligen iväg igår kväll o köpte 10 lådor till. Men dom kommer nog gå åt rätt fort, det är ju en hel del att packa som sagt. Vid 9-tiden va det dags att lämna fisen på dagis, skönt för honom. Då han inte varit där på ca 2 veckor. Han va inte så pepp på att åka dit direkt, men när vi väl kom dit så va det fina fisken :)

Sen åkte vi hem och lastade bilen full i flyttlådor och körde upp dom till Sara & Toni :) Där vi ska förvara dom så länge, så det inte blir så mycket när själva flytten ska se, som dessutom är nästa vecka. Blev även en snabb frukost på McD, då jag inte hann äta nåt hemma.. Behöver ju änna nåt i magen för att kunna funka ganska så normalt. ;)

Nu har jag och Emilia pluggat sen kl 11 ungefär. Men vi har hunnit med två mål, så det känns skönt! Nu börjar man komma ikapp, men det är fortfarande en hel del kvar innan hela kursen är klar, och ändå är det bara 2 månader kvar, ja det gäller att ligga i, så nu hoppas vi att vi slipper sjukdomar på ett tag så inte plugget hamnar i kläm :)

När vi är klara här, ska jag knalla bort till Sara och umgås med dom en stund, tills Jörgen och William kommer och hämtar mig, sen blir de hem och packa ännu mera.. Ett evigt göra just nu :)

Kommentarer
Postat av: Angelica

anthon går på kritan, samma avd som harry =) den bästaste förskolan.. vart har ni sökt?

2010-03-22 @ 19:29:48
URL: http://muchlov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback