Sista dagen

2010-03-30 08:25:18 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Igår var William på dagis hela dagen, när vi kom hem lagade vi middag och sen tittade vi på tv tills det var läggedags för lillprinsen, och ja gick och la mig tidigt med, strax efter 21. Super skönt att komma i säng tidigt, dessutom var jag supertrött..*Gäääsp* Men idag är jag utvilad, när William ville gå upp vid 7! Allt är bättre än kl 6 som vi vanligtvis går upp. Så vi har ätit lite frukost och nu tittar vi på Bolibompa , han fick vara hemma från dagis idag, för han ville följa med mammsen till Överby, och jag smälter när han säger "Snälla mamma, jag vill följa med" Då kan jag inte neka honom .

 

Men imorn måste han gå.. Jag har en lektion på morgonen, och sen ska vi ju flytta. Sen skulle hans faster Jessica eventuellt hämta honom, så han får vara med dom en stund, eftersom vi inte har nån barnvakt annars, det blir lite jobbigt att ha med honom mitt i flytten. Finns ju inte så mycket för honom att göra, och han skulle mest vara i vägen. Men det ska nog gå bra.

 

Så imorn är den stora dagen =) Åh va jag längtar! Nycklarna ska vi få ikväll, eller Sara får dom så länge.. Så hoppas allt ska gå så smidigt som möjligt imorn. Även om vi inte blir sådär jätte många som hjälper till, men när vi flyttade hit var vi ju bara 3 personer, så det ska nog gå det med :) Hihi. Nej nu ska vi göra oss iordning, för en tripp till Överby och kolla efter däckskydd till vagnen :)


Kommentarer
Postat av: FLOOSAN- vinn babyprodukter

Kika gärna in och var med och tävla om babyprodukter. Kanske din tur och vinna? Lycka till =)

2010-03-30 @ 09:19:30
URL: http://floosan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Lycka till med flytten!

2010-03-30 @ 09:53:16
URL: http://empeliel.blogg.se/
Postat av: Emma

Va härligt =) Är det på bottenplan den nya lägenheten ligger eller?? Är det fina tapeter och så? Åh spännande, ska bli kul att få kika förbi någon dag, hihi!!

2010-03-30 @ 10:17:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lycka till med flytten! :)

2010-03-30 @ 10:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback