Sista helgen i den här lägenheten

2010-03-28 09:29:59 Dagboken
» Kommentarer(8) «


Ja så var denna helgen snart slut, i eftermiddag drar allvaret igång, för sen blir det tight om tid.
Vad har vi gjort i helgen då? I fredags var vi i stan en sväng, kikade lite, och lämnade in lite papper, sen sov William hos sin faster fredag till lördag. För jag skulle till Ikea med Sara & Toni. William hade varit på kalas och ätit kakor, men ingen tårta fick han säger han ;P Vet inte riktigt om jag tror på det men ;P Haha!

Igår kväll hade vi lite mys jag och han, och han fick vara uppe lite längre =) Jag hade ju inte träffat han på hela dagen, så inte mig emot =) Är mest när det är dagis dagen efter som jag vill att han ska komma i säng mellan 7-8. För att han ska orka. Ja det blev en hel del köpt på Ikea igår, En Expedithylla till Williams rum, skulle köpt en bokhylledel till vårat vardagsrum, men jag väntar med det tills vi har flyttat istället så jag får se hur det blir sen. Sen blev det lite annat smått och gott, lite lampor, gardinstänger o sånt =)

Va även inne en sväng på Mediamarkt och köpte ett dubbelvåffeljärn.
Idag är det kalas igen, Williams kusiner Jonathan & Casper har fyllt år. Jag hoppas vi hinner ta oss dit en liten stund iaf, när Jörgen vaknar måste vi börja packa nämligen, men ska försöka gå dit med William en liten stund iaf =)


Kommentarer
Postat av: Emelie, Mamma till David

Vad roligt! :D Vill också ha 2-3 år mellan barnen. Vad har ni gjort i helgen då? :)

2010-03-28 @ 09:38:51
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: Christina

Japp, vill inget hellre än få sålt den nu. Den står liksom bara här. Han använder den inte alls. Har en annan jätte gammal vagn vi har ibland när han är trött eller när vi ska iväg nånstans. Den duger gott och väl fast den inte är snygg. Vad fick ni för eran vagn? Satte 3300:- för min. Får se om det funkar.

2010-03-28 @ 10:17:33
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/
Postat av: Christina

Precis. Min son går ju helst överallt själv vilket är skönt. Så det sitter inte fel och få in dessa pengar om man säger så. Va skönt! Hoppas jag med får det, vill inte sänka så mycket mer. Man går ju back i vilket fall som helst. Men det är som det är. Kommer nog inte köpa någon ny vagn nästa gång jag får barn, om jag nu bestämmer mig för och skaffa en till dvs. Just nu duger det gott och väl med en. Är ju ensam ändå :)

2010-03-28 @ 10:41:06
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/
Postat av: Christina

Nej, det behöver man verkligen inte. Men eftersom det var mitt första barn ville jag ha det :) Okej, men då är det ju kanske mer värt och köpa en ny om det inte skiljer sig allt för mycket i pris. Jo, precis. Du har ju en stund och fundera på som sagt :D Du kanske hinner ändra dig angående vagn innan du bestämt dig helt.



Som det verkar nu i alla fall, så lutar det åt att jag blir av med vagnen på onsdag. Dom pruta till 3000:- det är ju helt okej. Skickar ju inte med åkpåse eller skötväska. Har ju inga till vagnen. Det ända jag skickar med är myggnät och regnskydd. Så det blir nog en bra peng :) Den är ju dock några år nu.

2010-03-28 @ 11:58:59
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/
Postat av: Emelie, Mamma till David

Vill också till ikea :D Vad köpte du då? :)

Helgen har varit lugn. Idag blir det stan för min del :D

2010-03-28 @ 12:42:48
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: Christina

Nej, fick vagnen billigare då. Var väl 500:- billigare eller nått. Minns inte riktigt var priset var för den med alla tillbehör, var det 5000:-? Hade en flecceåkpåse som jag köpte för 100:- till. Skötväska hade jag en gammal väska från skolan till. Så det löste sig ändå :) Jag skickar med liggdel, sittdel, myggnät och regnskydd. Japp, 3000:- är helt okej för en 07:a det måste jag ju säga. Nej, känns ju skönt och få dessa pengar sen. Och sen slipper den ju sjunka mer i värd där den står just nu, vi använder den ju inte ändå.

2010-03-28 @ 13:11:17
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/
Postat av: Christina

Det gjorde det i min med, men valde bort det för och få vagnen billigare. Hade inte så mycket pengar till vagnen. Så jag valde och göra så. Min har stått sen i sommras nån gång, tänkte först spara den. Men vad ska jag ha den till, William är ju så stor nu ändå. Sen började jag använda den andre vagnen mer och mer eftersom den är gammal och sleten. Då gör det inget om min lille buse är lite smutsig och så om overallen eller regnkläderna när jag sätter honom i vagnen. Men ska spara den vagnen sen för det. För liggdelen är riktigt fin till den :) Något positivt i alla fall :D



2010-03-28 @ 13:31:33
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/
Postat av: Christina

Precis. Hade med velat haft en sån Scooter, men det är ingen ide och köpa en sådan nu när min son är så stor. Om jag inte får den snuskigt billigt dvs :) Men jag förstår att ni sparar den. För den är ju en super bra sittvagn :)

2010-03-28 @ 21:20:30
URL: http://christinasundqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback