Kalasande

2010-05-14 23:15:09 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagen började som de senaste dagarna med huvudvärk, men jag har ju sån lyx att jag har en underbar son och en underbar man, som börjar sin morgon utan mig och låter mig ligga kvar i sängen, för att sen komma in med huvudvärkstablett till mig. Världens bästa är dom <3 och jag älskar dom nåt innerligt!

Sen har vi myst här hemma som vanligt, vart en sväng på Maxi och köpt lite helg gott :)
Det är bra för själen det, haha! Sen va det kalas för Harry, tusen tack för att vi fick komma. Och det va jätte kul att se alla igen. Vi var ju ett par st som alltid hängde ihop när barnen var små (ja inte William då) Han är ett år före, men han va ändå liten för mig, Haha ^^ . Tycker det är tråkigt att vi alla gled ifrån varann, men det blir väl så när mammaledigheter tar slut, och man börjar jobb/skola igen. MEN , jag tycker allt vi ska försöka ordna playdates för det är verkligen super trevligt när man kan träffas alla =) Hihi!

När vi kom hem från det trevliga kalaset så stog pappsen med maten; Örtkryddad kyckling med ris och brunsås =) Yammi. Och efter maten fick William lite godis att smaska på innan läggdags. Så dagen idag har varit minst sagt trevlig :) Nu sitter vi och kikar på TV och äter lite gottigott, eller jag gör ;D Snart är det dags att krypa ner i den goa sängen.. !

 

 


Kommentarer
Postat av: Tammy

Hehe super trevligt ju, hur gick de då? Kommer ni bra överens eller? :)

Bara tänkte på alla jag känner har typ "skräck" svärmödrar osv. haha

2010-05-15 @ 00:32:38
URL: http://bemybee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback