Nu kör vi jäääärnet .

2010-05-19 10:34:52 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Inne på slut tappen nu på allt va denna terminen har handlat om..
Är klar med en kurs, Vård & Omsorg, allt är inlämnat och klart, har en uppgift på Etik & Livsfrågor kvar som ska in, och en liten uppgift i Psykologin, och sen är det 2,5 uppgift på Medicin. Hade dessutom grupptenta igår i Mikrobiologi, men jag tror det gick bra :) Så ja, jag tror jag ska klara denna terminen! :) Jag hoppas ju det iaf!  =)

Igår var vi uppe på vinden en sväng och kikade igenom alla bebiskläder, Jessica skulle ju ha tillbaka en del eftersom hon är beräknad nästa vecka, och så såg man dom här yttepyttesmå kläderna som William hade när han va bebis. ååååh min lilla snuttegubbe! :) Hihi.

Idag är det plugg för hela slanten, sitter hemma hos Emilia nu och pluggar, och vid 15 ska jag åka och hämta hem lillfisen från dagis. Han gör sin sista vecka där nu. Nej,  nu ska jag inte babbla mer !

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja visst är det. :) Jag längtar ju ännu mer tills våran tittar ut nu! :) Är så glad för hennes skull

2010-05-19 @ 11:35:19
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

vilken mysig blogg du har :)

2010-05-19 @ 13:24:16
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Emma Evelinah

Jaa visst är det konstigt att man ibland in ta kan kommenta senaste inlägget på blogg.se. Hmmm.

Jaa men jag tycker det är såå svårt vi är ett gäng från ÖF som har börjat träffas hemma hos varandra istället för ÖF eftersom det blir lite knöligt för alla med de tiderna som gäller där.. Dom måste man juh bjuda. Sedan dom föräldrar/barn som man umgås med utanför "ÖF-Gruppen" måste man juh oxå bjuda och sedan såå har Kajsa bjudit mig 2år i rad men jag hade inget för Miio när han blev 1 lixom, och har jag nu så får jag juh bjuda henne, inte coolt annars lixom, när hon är snäll å bjuder oss.

Ah, vi får se vart detta slutar. ;)

2010-05-19 @ 21:28:02
URL: http://emmaevelinah.blogg.se/
Postat av: Tova

Vilken söt grabb du har!! Jag är också 21 och mamma till en son... ser att det väntas småsyskon också hos er, vad spännande :)

2010-05-20 @ 10:42:31
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback