Söndag 9/5

2010-05-09 23:09:39 Dagboken
» Kommentarer(1) «


oj oj oj.. Här var det längesen jag skrev sist ;P
Vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då? Ja ungefär lika lite som vanligt. Jag pluggar och står i, och Jörgen jobbar och sliter. Matstrejk har vi haft här hemma med, William har bara ätit frukost och kvällsmat den senaste veckan, Så vi har försökt locka han med all hans favorit mat men han har bara totalvägrat :/ Men idag åt vi iaf tacos, och de åt han massor av :) *Glad Mamma* Och annars har dagarna flytit på rätt bra.

Hela fredag och lördag låg jag med världens jobbigaste huvudvärk, så ja dessa 2 dagar spenderades i soffan och sängen, tur jag har en snäll älskling som tagit hand om mig. Vet inte hur jag hade orkar annars, eller rättare sagt jag hade nog inte det. Vi har även köpt oss två nya sängar, åååh va vi sover gott numera! =)

Magen växer den med, sakta med säkert börjar det ta form, har även bokat tid för UL, och de stundar den 27:e Maj! Jag lääääängtar tills vi får se det lilla pyret igen! Imorn ska vi iväg och hälsa på Williams nya dagis, och träffa personalen samt få lite tider för inskolning.

Hoppas ni har det bra?

Kommentarer
Postat av: Tammy

Hehe tack så mycket! Jag är beräknad 27 aug. Alltså vecka 24+2 nu :) Sj då?? Gud va roligt :) William är ur gullig han med. Kram

2010-05-10 @ 19:57:02
URL: http://bemybee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback