Torsdag 13/5

2010-05-13 23:47:15 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Dagarna bara rusar iväg ..
Idag har vi haft en mysig dag, på förmiddagen tog hela familjen en lång promenad, vi gick i skogen som William älskar, han plockade pinnar, kottar och blommor i skogen, busade och sprang runt! =) Även Rocky fick passa på att springa av sig. När jag är ensam med William blir det inte att vi går på långpromenader, så man får passa på när vi har Jörgen hemma. Och William stornjuter av att pappa är hemma, han skiner verkligen upp varje morgon när han kommer in till oss och ser att pappsen är hemma =)

Jörgens föräldrar har varit här på middag, vi bjöd på Kalops, riktigt smaskigt! =) Och sen har vi bara busat och myst här hemma. Vi har även införskaffat en till dator, Jörgen köpte Tonis, kan alltid vara bra att ha två! Då har ju jag min dator ifred ;P Haha. Imorn ska vi på kalas hos Harry som fyllde 2 år häromdan, trevligt :) Och på söndag ska vi på kalas för Nicolina som fyllde 1 år igår =)

Annars är helgen rätt så lugn. Bara njuta av varandra och att vi är hemma hela familjen. Jörgen ska visserligen jobba lördag kväll som vakt. Men annars är vi ju hemma hela familjen. Nej nu är det strax dags att krama kudden.

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Angelica

vilka fina kort =)

2010-05-14 @ 18:32:47
URL: http://muchlov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback