♥ Dag 6 – Min dag.

2010-11-27 19:56:05 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Min dag började med amning kl 6 imorse . Sen kom William upp vid 7 och ville att jag skulle sätta på Toy Story. Gick upp och satte på lite Te, och satte mig i soffan tillsammans med honom, i väntan på att Linus skulle vakna igen och för att amma igen. Kollade facebook lite oså. Gjorde inte så mycket tills Jörgen vaknade eller snarare blev väckt av William strax efter tio. Jag la mig en liten stund tillsammans med honom.

Sen åkte vi ner till Överby , för att köpa en förlängsningskabel till den ena adventsljustaken, även lite ramar. Så vi kan rama in Williams dagisfoton. Lite annat slank allt ner också 'fniss' . Sen följde William med Carina hem. Kan va kul för han, när inte jag kan ge han all den uppmärksamhet han vill ha. Linus kräver ju rätt mycket av mig just nu. Speciellt då han inte vill vara någon annanstans än i min famn. Varken babysitter eller babygym eller nåt sånt fungerar. Men det blir bättre så småningom. Men just nu är det som de är.. Jag tror att det beror på att han är såpass liten i storleken att han behöver den närheten just nu.

När vi kom hem slängde jag ihop lite mat medans Linus sov, sen fick jag väcka han för att tömma mina bröst ;P hehe! Hade ju som sagt tänkt att baka ikväll, men det sket sig rätt rejält då jag såg att jag inte hade tillräckligt med maragarin, så jag får köpa det imorn istället och baka då. Skit också!!

Nu ska jag mysa med min minsting! :)

Kommentarer
Postat av: Amelie

Jag var inne och provade idag. Kunde inte låta bli. Men när jag provade XL och den fortfarande inte såg bra ut på grund av för stora bröst, så gav jag upp. jävla skitbröst Det får ju gärna se snyggt ut på också å inte bara på galgen. :P Men va skönt att du kunde ha den iaf! :D

2010-11-27 @ 21:17:09
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Emily

Vincent va också sån när han va nyfödd.. Säkert fram tills 4 månader ! Han låg på mig och sov hela nätterna, ville aldrig ligga i vagn, vagga, säng eller babysitter.. Bara ligga på en och få närhet dygnet runt.. Är väl så när dom är nyfödda, vill va på en hela tiden och känna sig trygga.. Söta<3

2010-11-28 @ 16:42:33
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback