Linus BF-Dag!

2010-11-01 21:49:03 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Idag är den dagen vi väntat på sen jag plussade i slutet på Februari. Självaste BF-dagen! Alltså den dagen Linus var beräknad att komma till oss, men han hade ju lite bråttom och kom 12 dagar för tidigt. Våran älskade lilla prins, vårat mirakel ! <3

 

Så dagen till ära firade vi med att bli utskrivna från Neonatal . När vi kom överlämnade vi tårtan som vi köpt, och personalen blev jätte glada =) Sen fick vi gå och väga Linus, som numera fått inträde i 2 kilos klubben, för nu väger han 2006 gram. Sen fick jag sätta mig och amma, för stackarn var så hungrig! Sen mätte vi han och nu är han 44,5 cm lång !

Pratade även med barnläkaren, och hans ord om Linus var att han var ”liten men helt perfekt” Det är sådant som verkligen värmer att höra, så vi blev utskrivna idag! Härligt! Så nu är vi helt fria, det känns lite konstigt måste jag säga. Sen har vi vart på BVC och skrivit in Linus, bad om att få komma på extra kontroller för att se så han går upp i vikt. Men de blir nog bra.

 

Sen har Angelica varit på besök här ikväll, och sen bröt det lös.. William har fått magsjuka =/ Det bara rinner ur han, stackarn! Så vi har fått duscha av han, och nu håller jag på och tvättar hans sängkläder och pyjamas. Det är inte sån tvätt man vill ha liggandes i lägenheten, det doftar inte gott. Så glad över att vi har handsprit och ytdesinfektion hemma. Nu är det bara att hålla tummarna att inte Linus drabbas av denna äckelsjukdom. Har iaf lyckats få i William blåbärspuré för att stoppa diarrerna. Får hoppas de hjälper nåt iaf. Stackars min kille! Tycker så synd om honom =/ ..

 

 


Kommentarer
Postat av: Emily & Melwin

Köp vanliga blåbär och mosa ihop, det har bättre effekt (om det nu inte var det du gjort) för det är mera vatten och diverse annat i köpes puren. Du kan ju tillsätta lite soyghurt naturell (man är ju känslig för laktos då man har magsjuka så). Det funkade toppen här hemma hos oss faktiskt. Hoppas att han blir frisk snart så han blir pigg och att ni andra slipper magsjuka! :) Du har så söta barn!

2010-11-01 @ 22:52:43
Postat av: Emma, Oliwers mamma

Åhhh han e så fin Linus :)

2010-11-01 @ 22:58:49
URL: http://fantasiemma.blogg.se/
Postat av: Anna, William och Edwin

Vad fina ni är. Hoppas att ni alla är friska snart så att ni kan njuta av att vara fyra.

Kram

2010-11-02 @ 07:02:05
Postat av: Emmy



Va härligt att ni fått komma hem! Och krya på stackars William.

2010-11-02 @ 08:11:54
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Sandra Lindholm - Tvillingar födda i v 24

Fin =)

2010-11-02 @ 22:13:05
URL: http://sunkiissed.blogg.se/
Postat av: Tina

Söt han är, gud vad härligt att han växer och blir större. :)

2010-11-03 @ 19:18:25
URL: http://aniit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback