Lussekattsbak

2010-11-15 23:32:32 Dagboken
» Kommentarer(9) «


Inte har vi gjort mycket vettigt idag inte.. Ammat mestadels av tiden ^^ Ja, de är ju de vi gör om dagarna jag och Linus :) Men de är bara mysigt, jag älskar att amma och den närheten man får, det speciella bandet som knyts mellan mor och son är fantastiskt. Och visst har jag och Linus fått ett speciellt band, för ingen annan duger för honom, det ska vara mamma för hela slanten! Min lilla gosekille! Men idag lyckades faktiskt Jörgen somna honom :) Och Linus har en sak som han verkligen gillar med Jörgen, och det är en tröja.. När han har den tröjan tätt intill sig så blir han jätte lugn. Som nu ikväll, var han lite kinkig och låg på mitt bröst, la då ärmen på den tröjan mot hans kind, och vipps! Så sov han ^^

Annars har jag och barnen varit en sväng hos Sara i eftermiddag, William lekte med Nicolina, och Linus ja.. Han låg hos mig o snutta, vad annars? ;) Imorn är det fullt upp, efter att jag lämnat William på dagis, ska jag o Linus fika med Kajsa & Angelica ! Sen har vi tid hos BVC :) Spännande och se vad lillfisen väger nu! :)

Jag gissar på 2500 gram & 48 cm lång ! :)
Men det återstår att se imorn vad han väger oså! Ikväll medans Linus sov så bakade jag Lussekatter , och dom blev bamsestora precis som sist gång, hehe ;P Blir nog William glad imorn, när han ser att det finns massa smaskiga lussekatter ^^ . 

 


Kommentarer
Postat av: Marina

Åh va gott med lussekatter =)

2010-11-16 @ 08:07:23
Postat av: Amelie

Va skönt att allt går bra med lillkillen. Kom å tänka på... Kommer du på söndag? ;D Hade vart jätteroligt!

2010-11-16 @ 10:31:46
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Tina

Naaw lilla killen! :) Vad skönt att han växer som han ska.

2010-11-16 @ 11:07:57
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Martina

Vist är de mysigt att amma, önskar jag kunde göra de mer med den närheten men ammar de lilla jag kan och vist får man en annan kontakt med liten:)



spännade med bvc hoppas han gått upp bra:)



gud va gott med lussekatter ska jag också ta och baka nått här med Cornelia:) får se när bara haha!



Med Cornelia går de bra hon visar lite svartsjuka men inget som går ut över Emilia som att hon skulle slå henne eller nått nää, utan de är oss vuxna de går ut över. hon förösker trösta Emilia om hon skriker osv jätte duktig är hon och försiktig. så att jag varit orolig för hur C ska bete sig har bara varit onödigt. sen är Cornelia duktig på att roa sig själv och man förösker ju va med henne när man kan:)



hoppas ni får en bra dga

2010-11-16 @ 13:03:33
URL: http://beautywolf.blogg.se/
Postat av: Tina

Nej inte senast jag vägde mig iaf, har du?

2010-11-16 @ 15:47:27
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag har gått ner 12 kg och har 8 kg kvar att gå ner till inskrivningsvikten.

2010-11-16 @ 18:38:56
URL: http://aniit.blogg.se/
Postat av: Amelie

Fan va nice :D Jajjemen kl 16. Då ses vi på söndag då! <3

2010-11-16 @ 20:09:54
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Amelie

Du föresten, glömde säga att hon som ska hålla i partyt sa att det kan vara smart om man tar med sig byxor och tröja som passar barnet nu, eftersom deras kläder kan vara lite större än vanliga storlekar. =) Så det gör du som du vill men nu har jag berättat det iaf. =) Puss

2010-11-16 @ 20:13:35
URL: http://elefteria.blogg.se/
Postat av: Therese - Hampus & Pontus mamma

Hoppas bara innerligt att de inte skall bli värre. men ju mer verbal han kommer att bli desstå värre kommer de väll att bli också 'phu'. Men vad gör man, får hitta någon återförsäljare på tålamod 'hihi'.

Men med lite hopp kommer han ur det lagom till Pontus kommer in i det ;p

2010-11-16 @ 21:37:23
URL: http://nuppi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback