Måndag

2010-11-08 09:51:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Igår hade vi besök av barnens farmor & farfar + faster :)
Dom kom på lite kaffe, samt att dom ville kika in lillkillen! Vi hann även med en liten eftermiddagspromenad innan dom kom, det va kyligt ute, men väldigt friskt :) Hääärligt .

Natten har gått bra. Linus har vaknat, ätit, och somnat om :) Och imorse fick vi tom väcka William, ett flertal gånger. Fick upp han vid 8 ur sängen, och nu är han på dagis igen. Efter att ha varit hemma i 3 veckor. Kollade ju för säkerhetsskull när vi var på återbesöket på Neonatal , om vi skulle hålla William hemma från dagis, med tanke på baciller och infektioner för Linus skull, men det tyckte läkaren var dumt, och onödigt. Bara att vi är nog med handhygienen på William innan han tar i Linus. För baciller kommer vi råka ut för ändå. Det spelar ingen roll .

Så det är skönt för William att få aktivera sig lite. Idag har vi inga planer alls, vilket är skönt! :) Bara få slappa och ta det lugnt, Linus har precis somnat på sin pappas bröst, så jag funderar på att gå och lägga mig en liten stund jag med, ta igen förlorad sömn ^^ hehe!

 

 


Kommentarer
Postat av: emelie

Lillkillen är så söt och William verkar vara en duktig storebror! Engla var väldigt svartsjuk dom första två månaderna när lillebror kom. Men efter det har hon varit hur duktig som helst. Nu när han börjat gå så har dom jättekul ihop och är så bra kompisar! :)

2010-11-08 @ 10:39:58
URL: http://[email protected]
Postat av: Britta Bloggar

Åh vilka fina barn!

2010-11-08 @ 21:58:16
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Martina

Låter som ni haft en mysig dag:)

fin bild på dig vännen och även på barnen:)



Hoppas allt är bra

kram

2010-11-08 @ 22:59:05
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback